SENZA Mango Serveerplank Zwart 24960

€ 19,99
Verzenden
270sinds 17 nov. '23, 10:55
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

- Voor zomerse en winterse gelegenheden
- Met Handvat
- Kwaliteit van SENZA
-

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele serveerplank? Dan is de SENZA Serveerplank de perfecte keuze voor jou! Deze prachtige plank is gemaakt van hoogwaardig mangohout en heeft een elegante zwarte kleur die perfect past bij elke inrichting.

Luxe uitstraling

Met deze serveerplank van mango hout hoef je niet meer te kiezen welke hapjes je wilt presenteren! Deze plank uit India heeft een handig handvat en biedt ruimte voor onder andere charcuterie, kaas, nootjes, groenten en toastjes. De nerven op de voorkant van de plank zijn met de hand ingekerfd en geven deze serveerplank een luxe uitstraling.

Unieke uitstraling
Het mangohout zorgt niet alleen voor een unieke uitstraling, maar is ook duurzaam en bestand tegen slijtage. Het oppervlak van de plank is glad en egaal, waardoor het perfect is om hapjes, kaas, fruit en andere lekkernijen te serveren. Dit artikel is niet vaatwasser bestendig. Was het product met de hand af voor een langdurig gebruik en behoud van kwaliteit.

Ruimte voor je gehele kaascollectie
De SENZA Serveerplank is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Dankzij de grote afmetingen van 40 x 25 cm is er genoeg ruimte om allerlei lekkernijen op te plaatsen. Bovendien is de plank voorzien van een handige handgreep, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.


  • Kleur: Zwart
  • Merk: SENZA
  • Materiaal: Mango hout
  • Afmeting in gebruik ca.: 45,5 x 25,5 x 1,5 cm
  • Gewicht: 0,98 kg
  • 8720574002911



Advertentienummer: a1494954452