Solar Metal industrial Studio lamp Leipzig van €25 voor €19

€ 19,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
342sinds 15 mar. '24, 17:03
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Categorie-suggestieTerraslampen
StijlIndustriëel

Beschrijving

Retour van onze webshop.
Doos kan licht beschadigd zijn.
Product is nieuw met normale garantie.
Niet goed geld terug!

VIA MARKTPLAATS KUNT U DIT RETOURMODEL MET GENOEMDE KORTING BESTELLEN DOOR UW INTERESSE KENBAAR TE MAKEN OP DEZE ADVERTENTIE, U ONTVANGT DAN EEN BETAALLINK VAN ONS.

Ontdek de perfecte industriële solarlamp voor uw tuin: de vloerlamp Leipzig. Met zijn karakteristieke uitstraling past deze lamp moeiteloos in zowel moderne als industriële omgevingen. De Leipzig vloerlamp heeft een unieke dubbele functie. Dankzij de verticaal draaibare kop en de twee Filament warm witte LED's biedt de lamp een indrukwekkende lichtopbrengst van 20 Lumen. Hierdoor kunt u niet alleen specifieke objecten verlichten, maar ook comfortabel een tijdschrift of boek lezen aan uw tafel of in de zithoek. De lamp is eenvoudig in elkaar te zetten en staat stevig en stabiel dankzij de drie poten, zowel op als rondom het terras.

Met Luxform Lighting's solar verlichting haalt u op de snelste, veiligste en gemakkelijkste manier sfeer in uw tuin. Elke lamp is voorzien van een innovatief zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektrische energie. Deze energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij, die 's avonds de benodigde energie levert voor de verlichting. Plaats de Leipzig vloerlamp overdag op een zonnige plek, zodat de batterij optimaal kan worden opgeladen. Op die manier kunt u 's avonds genieten van de optimale verlichting in uw tuin.

Ervaar het gemak en de schoonheid van de Leipzig vloerlamp, de ideale keuze voor een karakteristieke en moderne sfeer in uw tuin. Met zijn industriële uitstraling, verstelbare kop en energiezuinige LED's zorgt deze lamp voor een prachtige ambiance en functionaliteit. Laat de zon uw tuin verlichten met de Leipzig vloerlamp en geniet elke avond van een sfeervolle omgeving.

Advertentienummer: a1499811234