Massagestoel Massaggio Esclusivo

€ 3.170,00
Ophalen of Verzenden
410852sinds 3 nov. '21, 17:53
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

De massagestoel Massaggio Esclusivo is een modern rustcentrum voor thuis. Met behulp van innovatieve oplossingen en de nieuwste technologieën biedt het unieke mogelijkheden voor massage en ontspanning. Functies zoals L-Shape, Zero Gravity of roller-voetmassage ontspannen perfect en versterken het effect van ontspanning en rust aanzienlijk. Dankzij de verwarmingsfunctie biedt de Massaggio Esclusivo fauteuil ook een zeer comfortabel en aangenaam warmtegevoel dat de rug omhelst en de zachte massage ondersteunt. Een ander accessoire dat de massage in de massagestoel aanvult, zijn airbags gericht op de schouders en onderarmen. Hun pulserende beweging zal spanning verlichten en verlichting brengen. De fauteuil Massaggio Esclusivo is ook een exclusieve, originele vorm die een moderne aanvulling zal zijn op elk interieur. Het is dus een aanbod voor mensen die waarde hechten aan stijlvol design aangevuld met de nieuwste technologische oplossingen.


De hoogtepunten van Massaggio Esclusivo:

 • 6 automatische programma's, 6 handmatige technieken, 2 zelfgeprogrammeerde massages;
 • L-shape - tot nu toe is de massage uitgevoerd tot het niveau van de lendenen en dankzij de innovatieve technologie bereiken de massagearmen de billen en dijen, wat geweldige sensaties veroorzaakt en het effect van ontspanning en ontspanning aanzienlijk verbetert.
 • Zero Gravity - een revolutionaire functie die het lichaam in de perfecte positie brengt voor massage. De NASA-functie ontlast de spieren, vergemakkelijkt massage en verbetert uiteindelijk het massage-effect en het gevoel van ontspanning.
 • Zero-Wall - met deze functie kunt u ruimte besparen, zodat u de massagestoel recht tegen de muur kunt plaatsen. Bij het uitklappen beweegt de fauteuil vanzelf van de muur af, waardoor kostbare ruimte in huis of appartement wordt bespaard.

 • Rollermassage - de rollers die op een geheel nieuwe manier in de voetsteunen zijn geplaatst en in een veel intensere vorm masseren jouw voeten, wat ontspanning en lichtheid brengt.

Aanvullende technische gegevens voor de Massaggio Esclusivo massagestoel:
 • De maximale lengte van de gebruiker - 190 cm
 • Toegestaan gebruikersgewicht - 140 kg
 • Afmetingen zittend - 81 x 113 x 145 cm (B x H x L)
 • Afmetingen liggend - 81 x 93 x 174 cm (B x H x L)
 • Afmetingen doos - 79 x 90,5 x 143 cm (B x H x L)
 • Breedte zitting - 52 cm
 • Beschikbare kleuren - licht crème (overgaand in wit)
 • Het gewicht van de stoel - 86,5 kg
 • Stroomverbruik - 150 W
 • Geluidsniveau - <58 dB


Waarom Rest Lords?

Omdat wij de beste zijn! We zijn eerlijk, nauwkeurig, we letten op details, van de presentatie van producten tot de kwaliteit van onze massagestoelen, stiptheid en professionaliteit van leveringen, evenals de effectiviteit van mogelijke diensten… We houden ons gewoon aan ons woord en behandelen klanten zoals we behandeld willen worden, wat in de huidige markt niet vanzelfsprekend is. Hierdoor genieten we van het vertrouwen van duizenden (ja, al DUIZENDEN) klanten.

Waar te kopen? Hoe zit het met de bezorging en hoe te brengen?


Allereerst leveren wij massagestoelen door heel Nederland en België, of jij nu in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Brussel of Antwerpen woont – de bestelde stoel wordt per koerier bij je bezorgd of wij bezorgen hem persoonlijk. Bij verzending per koerier is het binnenbrengen aan jouw kant, maar een groot deel van de stoelen heeft afmetingen, waardoor twee personen er gemakkelijk mee om moeten gaan. Zo niet, dan zijn wij de enige die Zorgeloos Bezorging aanbieden, wat stiptheid en volledige professionaliteit van de bezorgservice, inclusief brengen en instructie, garandeert.

Adres showroom:
Rest Lords
Techniekweg 6
4143HV Leerdam

Voor meer informatie:
tel: (+31) 0850240108
info.nl@restlords.com

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de link en bezoek onze webshop! Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 11:00 en 19:00. Je kan ons per mail bereiken op info.nl@restlords.com


Advertentienummer: a1406708300
Overige advertenties van Rest Lords
Meer van Rest Lords