Nieuw Biegert & Funk Qlocktwo Black pepper Woordklok Klok

€ 1.585,00
Ophalen of Verzenden
3858sinds 1 mei. '24, 21:15
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Nieuw biegert & funk qlocktwo
black pepper 45x45
€1585

de qlocktwo earth 45 geeft de tijd weer in woorden. De tijd wordt met een interval van 5 minuten op de display getoond, de tussenliggende minuten worden door de brandende punten op de hoeken weergeven zodat je steeds het exacte uur kan aflezen.

Je kan deze klok aan de muur hangen of met behulp van de meegeleverde staander in plexiglas op een hangkast of dressoir plaatsen. Het frontpaneel van de qlocktwo earth 45 black pepper krijgt door een verregaande poedercoating een exclusieve oppervlakteafwerking.

De letters worden haarscherp uitgelaserd wat de driedimensionaliteit van het oppervlak nog versterkt. Het frontpaneel wordt bevestigd met magneten en kan eenvoudig worden vervangen.

Direct leverbaar!

bezorging in overleg mogelijk.


U bent welkom in onze nieuwe showroom in Zetten.

De Veiling 30D 6671MG Zetten, klein bedrijventerrein voorbij “de oude veilinghal” aan het spoor. De nieuwe meest linkse asfalt weg nemen en dan is het meest achterste bedrijfspand rechts.

Dinsdag vrijdag & zaterdag van 11:00-17:00

Tot ziens! Raymond & Remco


Bezorgen is in overleg mogelijk!

van Ledden Exclusief is gespecialiseerd in zowel Inkoop als Verkoop van (nieuw) gebruikte designmeubels en exclusieve woonaccessoires.

U bent welkom in onze 1500m2 showroom, wij zijn in principe dinsdag, vrijdag en zaterdag geopend van 11:00- 17:00 daarnaast werken wij op afspraak.

Voor dat u komt, neem vrijblijvend contact met ons op om langs te komen.
Advertentienummer: m2110392996