BANKSY schilderijen gratis verzending 80 x 60 > 240 x 112 cm

€ 49,00
Verzenden
30188566sinds 14 nov. '17, 10:08
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Breedte125 cm of meer
Hoogte75 cm of meer

Beschrijving


Vele canvas schilderijen van de beroemde grafitti artiest Banksy te koop. Ruim 80 verschillende exemplaren direct uit voorraad leverbaar.

  • GRATIS VERZENDING en directe levering uit voorraad.
  • WEBSITE www.uwhuisinrichting.nl
  • Ga vervolgens naar canvas schilderijen > BANKSY SCHILDERIJEN


Niet goed, geld terug! Mocht het canvas schilderij u niet bevallen kunt u deze retour zenden en zal het bedrag retour gestort worden.

Prijs is incl. verzendkosten, het pakket is verzekerd tegen beschadiging en/of vermissing. In dat geval krijgt u van ons een nieuw schilderij toegezonden.

Verzenden naar België is ook mogelijk, er worden ook hier geen verzendkosten voor berekend (andere Europese landen op aanvraag).

De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame. Het frame heeft een dikte van circa 1.2 cm.

Let op! Prijzen zijn vanaf 49 euro inclusief verzendkosten.

Banksys werk karakteriseert zich door zijn pakkende en humoristische beelden, in combinatie met slogans. De boodschap is doorgaans pacifistisch, antikapitalistisch, tegen de gevestigde orde en voor vrijheid. Hij schildert vooral dieren (zoals apen en ratten) en mensen (onder anderen politieagenten, soldaten, ouderen, kinderen). Niemand weet wie Banksy is, deze graffiti artiest lukt het al jaren om in de anonimiteit te blijven. Banksy staat ondermeer bekend om zijn werken in Engeland, New York en de Gaza strook.

Bij de schilderijen wordt een ophangsysteem (haakjes) geleverd zodat u de schilderijen makkelijk kunt ophangen. Het schilderij heeft een totaal gewicht van circa 4 kilogram.

De schilderijen worden binnen Europa gedrukt en zijn van hoge kwaliteit, geen lage kwaliteit uit het oosten van de wereld. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige glice inkt, deze zorgt ervoor dat de schilderijen niet verkleuren en dus een lange levensduur hebben. Zo zijn de schilderijen goed bestand tegen zonneschijn, de schilderijen zien echter niet bestendig tegen water. Als u de doeken afneemt dient u dit met een droge doek of stoffer te doen. De schilderijen zijn daarom ook niet geschikt voor buiten.

Betalingsmogelijkheden;

- iDEAL/internet bankieren
- Mister Cash/Bancontact (voor België)
- Overschrijving via bank/giro
- Paypal (credit card)

De canvas schilderijen worden 1 werkdag na ontvangst van de betaling verzonden. U heeft het schilderij in de meeste gevallen in 3 a 4 werkdagen thuis.

De schilderijen zijn uiteraard nieuw, deze worden geseald en verpakt in een doos zodat deze netjes bij u geleverd worden.

Voor eventuele verdere informatie kunt u mailen naar info@uwhuisinrichting.nl wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden op alle email.

In de webshop vindt u tevens een groot aanbod hoogpolige tapijten en designer tapijten van zeer goede kwaliteit neem eens een kijkje op de site, er zijn ook circa 2500 verschillende afbeeldingen van schilderijen aanwezig.

Mvg.
www.uwhuisinrichting.nl
Advertentienummer: a1142650724