Zeeland: Vista Maris nr T4 te koop

€ 647.500,00
17928sinds 8 jan. '22, 01:38
Deel via
of

Kenmerken

Woonoppervlakte81
RegioZeeland
Aantal slaapkamers2

Beschrijving

  • Gelijkvloerse, fijne 4-persoons appartementen en één maisonnette met veel lichtinval
  • Aan de kust en haven gelegen, met prachtig uitzicht over de Oosterschelde
  • Omringd met een rijk culinair aanbod, culturele activiteiten en prachtige natuur

Dit is Vista Maris, een uniek project aan het water in Sint-Annaland op Tholen. De eerste vijf luxe accommodaties van Vista Maris zijn reeds opgeleverd en het is mogelijk om deze zeven dagen per week te bezichtigen. Uiteindelijk zullen er 16 luxe appartementen (2, 4, 6 en 8 personen) en 4 luxe penthouses opgeleverd worden waardoor dit project kleinschalig en overzichtelijk blijft.

Bij Vista Maris worden 4-persoons appartementen (nummer 1, 2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 18 en 19) en 1 maisonnette (nummer 8) gerealiseerd met grote raampartijen met veel lichtinval. Hier kun je heerlijk ontspannen op je eigen balkon of terras welke enerzijds een weids uitzicht over de Oosterschelde en anderzijds de knusse aanblik van de jachthaven biedt. De getijdehaven en haar faciliteiten zijn bijzonder populair, dankzij de perfecte ligging en niet in de laatste plaats dankzij de diverse horecabedrijven direct in de buurt. Dit appartement is met zorg en met veel gevoel ontworpen, voor mensen die zich bewust zijn van comfort. De gasten die hier komen zullen zich onmiddellijk thuis voelen. Je bent hier echt even weg uit de drukte. Laat de geluiden van de zee, de meeuwen en de geur van de zilte lucht tot je komen.

Indeling
Wanneer je binnenstapt in de hoofdentree neemt de lift je mee naar boven, je stapt direct binnen in je eigen woning. De 4-persoons appartementen zijn voorzien van een balkon op de havenkant en een tuin/balkon aan de strandzijde. Er zijn twee slaapkamers. De luxe open keuken is voorzien van alle gemakken, de zwarte details maken het helemaal af. De moderne badkamer is voorzien van een regendouche, ook hier komen de zwarte details helemaal tot zijn recht. Om het af te maken is er altijd een parkeerplaats beschikbaar, het complex is voorzien van eigen parkeerplaatsen.

Verhuurmogelijkheden en eigen gebruik
Een professionele verhuurorganisatie Welcome in Zeeland neemt je al het werk uit handen en zorgt ervoor dat jouw woning optimaal verhuurd wordt. Welcome in Zeeland werkt nauw samen met verschillende organisaties in de reisbranche, zowel nationaal als internationaal en is voortdurend op zoek naar een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Door continu te optimaliseren zorgen wij ervoor dat u een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering haalt. Je kunt overigens ook zelf 6 maanden per jaar gebruik maken van jouw woning. Zo profiteer je niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd in Zeeland.Adres: Havenweg 8
Plaats: Sint-Annaland
Provincie: Zeeland
Land: Nederland
Verhuurorganisatie: Welcome in Zeeland
Parknaam: Vista Maris
Prijs: vanaf € 647.500,-


Vakantiemakelaar is uw vertrouwde steun en partner bij de aanschaf of verkoop van een recreatiewoning.

Klik voor meer informatie over bovenstaande recreatiewoning en Vakantiemakelaar op onderstaande link:Tip! Download (geheel vrijblijvend) de brochure met alle details van de woning (inclusief een overzicht met vaste lasten en huuropbrengsten).
Advertentienummer: a1418827232