Flevoland: Harderwold Villa Resort nr TVM te koop

€ 531.375,00
287927sinds 24 feb. '23, 01:42
Deel via
of

Kenmerken

Woonoppervlakte205
Aantal slaapkamers4

Beschrijving

  • 8-persoons luxe design villa's in een rustige en vrije omgeving
  • Prachtig gelegen aan het water, in directe verbinding met het Veluwemeer
  • Zelf van de recreatiewoning genieten en/of verhuren, alles is mogelijk!

Welkom op Harderwold Villa Resort, een plek in de natuur, waar je tot rust komt en je vrij voelt. De villa's zijn vernoemd naar de verschillende natuurlijke elementen die Harderwold rijk is. Van binnen dragen de ontwerpen de signatuur van licht, ruimte en strak design.

Type Villa Maan heeft vloerverwarming, 3 badkamers en 4 toiletten. Elke kavel is minimaal 605 m² met een woonoppervlakte van 205 m². De recreatiewoning is gelegen op eigen grond, heeft een havenplaats en er is parkeergelegenheid voor minimaal 2 auto's. De villa heeft een ongekend luxe karakter; strak vormgegeven en voorzien van hoge plafonds, veel glas, een ruime living met aangrenzende buitenruimte en een aanlegsteiger. Het binnen- en buitenleven zijn met elkaar verbonden.

De creaties liggen allemaal aan het water met de mogelijkheid een sloep voor de villa aan te meren. Jouw kavel staat in directe verbinding met het Veluwemeer, waardoor je de waterrijke omgeving ideaal kunt ontdekken.

De eerste woningen staan nu al klaar! Kom je binnenkort ook langs? Je kunt met de aannemer in gesprek gaan om jouw droomwoning vorm te geven én alle mogelijkheden te bespreken. Op Harderwold Villa Resort heb je veel vrijheid om jouw droomvilla te realiseren, ideaal toch?Adres: Pluvierenweg 9
Plaats: Zeewolde
Provincie: Flevoland
Land: Nederland
Verhuurorganisatie: Via het park
Parknaam: Harderwold Villa Resort
Prijs: vanaf € 531.375,-


Vakantiemakelaar is uw vertrouwde steun en partner bij de aanschaf of verkoop van een recreatiewoning.

Klik voor meer informatie over bovenstaande recreatiewoning en Vakantiemakelaar op onderstaande link:Tip! Download (geheel vrijblijvend) de brochure met alle details van de woning (inclusief een overzicht met vaste lasten en huuropbrengsten).
Advertentienummer: a1471945526