Westdam Chalets - Chalets en zorgwoningen Zeeland

Op aanvraag
176030sinds 22 feb. '23, 20:08
Deel via
of

Kenmerken

RegioZeeland
Soort woningChalet
Aantal slaapkamers2
VerkoopmakelaarVerkoop zonder makelaar
Energielabel

Beschrijving

Westdam Chalets en zorgwoningen:

Uw droom chalet laten bouwen. Bent u op zoek naar een bouwer voor uw droomchalet of op maat gemaakte zorgwoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Samen bespreken we uw woonwensen en vormen dat tot een prachtig resultaat. Westdam Chalets is onderscheidend in kwaliteit en innovatie. Duurzame oplossingen en hoogwaardige materialen zijn van daarbij vanzelfsprekend. 

Chalet, mantelzorg of seniorenwoning, wij luisteren naar uw (zorg)wensen! Wij begeleiden uw project van idee tot werkelijkheid in een zo efficiënt mogelijk proces.

Over ons
Kwaliteit, vakmanschap en eerlijkheid zijn onze kernwaarden. Bij Westdam bouwen we chalets waar we voldoen aan de wensen van onze klant en waarbij kwaliteit, flexibiliteit, onderhoudsarm en duurzaam bouwen centraal staat.
In de omgang werken wij met een persoonlijke benadering, zo hopen wij u ook snel te mogen ontmoeten om u van onze kwaliteit te kunnen overtuigen.

Bent u geintereseerd? Neem snel contact met ons op:
Email: info@westdamchalets.nl
Telefoon: 06-11828447 / 06-13111893
www.westdamchalets.nl

Indien gewenst is verkoop met een makelaar mogelijk.

Wij heten u van harte welkom in Ritthem (Zeeland) of naar verzoek op uw locatie. Met vriendelijke groet en graag tot ziens!

Namens Westdam Chalets
Ardjan Westerbeke en Anton van Damme
Advertentienummer: m1947283510