Schitterend luxe chalet op “eigen grond” Zeeland Sirjansland

€ 125.000,00
543498sinds 9 dec. '23, 13:22
Deel via
of

Kenmerken

RegioZeeland
Soort woningChalet
Aantal slaapkamers3
Woonoppervlakte55

Beschrijving

Prachtig wintervast chalet van het topmerk Arcabo, Zandweg 3 in Sirjansland, laantje Kastanje 4

- Totale woonoppervlakte chalet 55 vierkante meter
- Totale oppervlakte staanplaats 206 vierkante meter
- Airconditioning
- Luxe open keuken met inbouwapparatuur (waaronder, koelkast met vriesvak, combimagnetron, gasstel en vaatwasser
- Mooie badkamer met badmeubel en een apart toilet
- Bijpassende schuur (onderhoudsvrij en wintervast) 9 vierkante meter, dubbele beglazing en grote koelvriescombinatie
- Alle kamers hebben centrale verwarming en dubbele beglazing met horren
- 3 slaapkamers (6 slaapplaatsen) 1 slaapkamer met tweepersoons boxspring, inbouwkasten, nachtlampjes en aparte kaptafel met verlichting. 1 slaapkamer met 2 aparte éénpersoonsbedden, bijpassende kledingkast en nachtlampjes. 1 slaapkamer met stapelbed + bijpassende kast(en)
- Alle ramen, schuifpui en deur zijn voorzien van horren
- Het chalet wordt aangeboden met volledige inrichting/inventaris in Rivièra Maison sfeer (m.u.v. enkele persoonlijke bezittingen) en sfeerhaard

Buiten:
2 tuinstellen met totaal 8 stoelen en een schommel/hangstoel + 2 grote parasols
Overkapping met shutter dak die open en dicht kan. Aan de voorkant zit een uitrolbare zonwering
Groot all weather loungeset met bijpassende tafel en side table

Zoekt u een onderhoudsvrij royaal chalet voorzien van alle luxe, dan moet u beslist een keer komen kijken!

De kosten voor de jaarplaats bedragen ongeveer 2400,- euro per jaar (dit is inclusief verbruik gas, water, electra, toeristenbelasting en WIFI internet) Uiteraard afhankelijk van hoe vaak en hoe lang u er verblijft.

De camping is gelegen op Schouwen-Duiveland, omgeven door natuurgebieden, viswateren gelegen op korte afstand van het Grevelingenmeer.Door een goed aangelegd fiets routenetwerk is het prima fietsen door de polders of over de buitenwijken om het eiland te ontdekken.
Houd je van rust, privacy en de fijne Zeeuwse lucht dan ben je op deze plek op het juiste adres

Caravanpark Sirjansland
https:www.caravanparksirjansland.nl

Bij aankoop van de plek + chalet ga je een lidmaatschap aan van de Coöperatieve vereniging Caravanpark Sirjansland, waarmee je mede-eigenaar wordt van de camping. Hierdoor is de kans zeer klein dat projectontwikkelaars de camping kunnen opkopen voor andere doeleinden.
Het park is 365 dagen per jaar toegankelijk, honden zijn welkom en verhuur is mogelijk (maximaal 6 weken per jaar) Permanente bewoning is niet toegestaan!

Wat houdt COÖPERATIEVE VERENIGING IN:
Caravanpark Sirjansland is een coöperatieve vereniging. Dat houdt o.a. in dat alle leden van de vereniging gezamenlijk eigenaar zijn van de grond en de gebouwen. Elk lid van de vereniging heeft, als onderdeel van het lidmaatschap, een staanrecht. De caravan die het lid daarop plaatst, is uiteraard eigendom van het betreffende lid; op de staanplaats heeft men gebruiksrecht. Al deze zaken zijn geregeld via de statuten van de vereniging.

Het staat elk lid vrij, zijn/haar lidmaatschap te verkopen. Dit gebeurt meestal in combinatie met de stacaravan. Een belangrijke voorwaarde is de goedkeuring van het aspirant-lid door de ballotage-commisie en het bestuur. Elk jaar ontvangt men een rekening met daarop onder andere ‘contributie‘ en ‘bijdrage loonkosten’ op basis van het aantal vierkante meters dat bij uw staanplaats hoort. Verder betaalt elk nieuw lid op de eerste rekening (opstartrekening) éénmalig het entreegeld van € 1.000,- per lidmaatschap.
De leden kiezen een bestuur bestaande uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, en 2 bestuursleden. Gezamenlijk beslissen de leden over bijvoorbeeld de begroting en de toekomst van het park. Naast rechten heeft een lid ook plichten die verwoord staan in het Huishoudelijk Reglement. Eén daarvan is de plicht om, per lidmaatschap twee dagen ( 2 x 5 uur) werk te verrichten voor de vereniging. Op die manier kunnen we de contributie laag houden.

1 x per jaar ontvangt u de jaarrekening

Zie mijn andere advertentie
Advertentienummer: m2056227136
Overige advertenties van van der Heide
Meer van van der Heide