Woningruil - Platanenweg 44-1 - 3 kamers en Amsterdam

€ 712,00
4211sinds 15 dec. '23, 20:44
Deel via
of

Kenmerken

Woonoppervlakte60
Aantal kamers3

Beschrijving

Wij bieden het volgende aan: een leuk, gezellig, superzonnig licht 3-kamer appartement (60m2) in Amsterdam Oost (fijne buurt Weesperzijde) aan de Platanenweg (zijstraat Wibautstraat) op de 1e etage met een ruime berging op de begane grond, gemeenschappelijke binnentuin en balkon op het zuiden. Bespaar onwijs op je energiekosten, want de woning is onlangs gerenoveerd, is geïsoleerd en heeft ZONNEPANELEN op het dak (afgelopen jaar maximaal €10 per maand elektriciteit betaald)! OV 1 min lopen metrohalte Wibautstraat, tram, 4 min fietsen naar het Amstelstation of Muiderpoort. Dichtbij het bruisende Oosterpark, nabij de Pijp/Rivierenbuurt. Veel groen, supermarkten, winkels en scholen in de buurt. Altijd parkeerplek voor de deur. Zo op de A10 ring. Netto huur is €712 (sociale huur) via Stadgenoot. Wij willen een woningruil wegens gezinsuitbreiding, waarbij we een tuin wensen en de woning hoeft niet centraal te zijn gepositioneerd.

Belangrijk!
Deze woning wordt momenteel aangeboden als ruilobject bij Woningruil24, en is bedoeld voor diegene die op zijn beurt ook een woning heeft om te ruilen.

Het is kosteloos om een account bij ons te starten om zo je specifieke droomruil, tussen honderen woningen, bij ons te vinden.

Dit en meer appartement uitwisselingsadvertenties zijn te vinden op woningruil24.nl.
Advertentienummer: a1496491603