Woningruil - Borneolaan 428 - 3 kamers en Amsterdam

€ 808,00
10085sinds 10 jan. '24, 20:38
Deel via
of

Kenmerken

Woonoppervlakte71
Aantal kamers3

Beschrijving

Een heel fijn, warm en licht appartement met 1 hele ruime woonkamer (in het echt ziet het er groter uit dan op de foto's, maar als je hier binnenkomt voel het echt heel fijn, het liefst zou ik dit appartement meeverhuizen naar Haarlem) met loggiaterras (zon tot 20.30) en 2 slaapkamers. Beneden is er ook nog een ruime box om spullen op te bergen. Het appartement ligt in een hele fijne buurt (Oostelijk Havengebied) met veel water, speelgelegenheden, restaurants, groot winkelcentrum op een paar minuten loopafstand. De bus naar het station stopt voor de deur. Tramhaltes op loopafstand.

Ik mis Haarlem heel erg en ik zoek een woning in ieder geval met 2 slaapkamers en het liefst een tuintje. In de wijken: Centrum/ oude stad, stationsbuurt, Zuid- West/ Zijlwegkwartier, Haarlemmerhoutkwartier, Houtvaartkwartier, Noord/ Indische wijk, Ter Kleefkwartier, Te Zaanenkwartier, Transvaalwijk of Bloemendaal/ Overveen.

***LET OP!!!*** De huur voor nieuwe bewoners is 808 euro en er is helaas geen huurtoeslag mogelijk op dit adres. Ook geldt voor dit adres dat het alleen wordt toegewezen aan een meerpersoonshuishouden en daar is de inkomenseis ook op gebaseerd.

Belangrijk!
Deze woning wordt momenteel aangeboden als ruilobject bij Woningruil24, en is bedoeld voor diegene die op zijn beurt ook een woning heeft om te ruilen.

Het is kosteloos om een account bij ons te starten om zo je specifieke droomruil, tussen honderen woningen, bij ons te vinden.

Dit en meer appartement uitwisselingsadvertenties zijn te vinden op woningruil24.nl.
Advertentienummer: a1497343171