Woningruil - Zuiderzeestraatweg 138 - 3 kamers

€ 824,00
2200sinds 20 mar. '24, 14:48
Deel via
of

Kenmerken

Woonoppervlakte112
Aantal kamers3

Beschrijving

Heerlijk appartement op de eerste verdieping (woningen bevinden zich boven een keukenzaak van een kleinschalig appartementen complex (10 woningen, 2 woonlagen) in het centrum van Oldebroek, alle winkels liggen dan ook op loopafstand, wat in 2008 is opgeleverd. Het complex is voorzien van een lift.
Met de auto zit je in 15 minuten zit in het hartje van Zwolle. Ook de bus verbinding is prima en regelmatig (meerdere keren per uur).
De woning heeft twee ruime slaapkamers welke zich aan de voorkant bevinden. De ramen hier zijn voorzien van rolluiken, deze horen bij de woning. Daarnaast heeft het appartement een grote woon/eetkamer met open keuken aan de achterkant. Daarnaast een ruim "washok" en een grote badkamer. Aan de voorzijde een eigen stuk balkon en een grote open ruimte/tuin (hierbij moet rekening gehouden worden met recht van overpad).
Belangrijk!
Deze woning wordt momenteel aangeboden als ruilobject bij Woningruil24, en is bedoeld voor diegene die op zijn beurt ook een woning heeft om te ruilen.

Het is kosteloos om een account bij ons te starten om zo je specifieke droomruil, tussen honderen woningen, bij ons te vinden.

Dit en meer appartement uitwisselingsadvertenties zijn te vinden op woningruil24.nl.
Advertentienummer: a1499915720