Varend vakantiehuis / tiny house boat / woonboot

€ 39.950,00
10863311sinds 17 aug. '23, 20:18
Deel via
of

Kenmerken

Aantal kamers1
Woonoppervlakte31

Beschrijving

IN PRIJS VERLAAGD:

Te koop: nieuw varend vakantiehuis/woonboot/tiny houseboat

Een unieke kans om een prachtig varend vakantiehuis of woonboot te bezitten. De boot is vakkundig en met veel liefde gebouwd.

De ponton zelf heeft een afmeting van 3,10 meter breed en 10 meter lang. De woning zelf heeft een afmeting van 2,90 meter breed en 6,70 meter lang. De ponton is gebouwd door specialistische pontonbouwers en is van zeer hoge kwaliteit. Hier heb je 30 jaar geen omkijken naar en de boot hoeft dan ook niet het water uit voor onderhoud.

De boot heeft:

Een goede isolatie

Houtkachel (inclusief)

Kwalitatieve schuifpuien en openslaande deuren naar het terras

Kiep raampje boven de keuken

Overal dubbel glas

Buitenboord motor - Johnson viertaktmotor 4 pk kortstaart

Stopcontacten en bedrading

Laminaat vloer

Deze prijs is exclusief inrichting.
Overname inrichting is bespreekbaar.

Momenteel ligt de boot nabij een prachtige botencamping in Noord-Holland dichtbij het strand, de duinen en het bos. Deze camping heeft sanitaire voorzieningen en voor een aantrekkelijk tarief mag je hier van 1 maart tot 1 oktober verblijven met de boot. Hier kun je elke zomer een heerlijke tijd hebben en genieten van de omgeving. Voor de winterperiode zijn er verschillende havens waar de boot tijdens deze maanden mag liggen.

Het terras grenzend aan de openslaande deuren is ruim genoeg om een eettafel met stoelen te plaatsen of een lounge set, zodat je lekker op je eigen terras buiten kunt ontbijten of dineren. Het terras aan de andere zijde van de woning is ruim genoeg om er in de toekomst een kleine badkamer te bouwen.

Het dak en de ponton hebben voldoende draagkracht om zonnepanelen te kunnen dragen. Ik ben bezig geweest met zonnepanelen maar aangezien dit toch erg persoonlijk is qua verbruik heb ik ervoor gekozen dit nog niet te plaatsen. Indien je de boot in een haven legt met stroomvoorziening, kun je gemakkelijk door middel van een walstroom aansluiting in combinatie met de stopcontacten en bedrading die er al in zitten, je boot voorzien van stroom. Jezelf voorzien van water kan gerealiseerd worden door middel van een watertank op het kleinere terras te plaatsen of in één van de keukenkastjes.

Voor een lange tijd heb ik periodes in het buitenland gewoond en ik zag de woonboot als een goede oplossing om periodes in te wonen als ik in Nederland zou zijn. Ik zal echter in het buitenland blijven wonen en bij deze hoop ik dat ik iemand anders blij kan maken met deze prachtige woning.

Mochten er vragen zijn, stuur gerust een berichtje. Bellen kan ook - we zijn ‘s avonds het best bereikbaar in verband met werk.

Vakantiehuis / vakantiewoning / vakantie / recreatiewoning / tinyhouse / tiny house / tiny houseboat 
Advertentienummer: m2012264114