Ark zonder ligplaats

€ 29.000,00
3242107sinds 17 apr. '24, 12:25
Deel via
of

Kenmerken

Aantal kamers3
VerkoopmakelaarVerkoop zonder makelaar
Woonoppervlakte110
Energielabel
PlaatsnaamWeesp

Beschrijving

Stap aan boord van deze tijdloze woonark, waar geschiedenis en hedendaags comfort samenkomen voor een unieke levenservaring. Deze charmante ark, gebouwd in 1964, straalt karakter uit en biedt een warme en uitnodigende ambiance.

Hoewel de ark zijn leeftijd draagt, is hij met liefde onderhouden en heeft hij onlangs een grondige renovatie ondergaan, waardoor hij weer schittert als nieuw. De binnenkant is vier jaar geleden volledig opgeknapt, met professioneel gestucte muren, frisse verflagen en een algehele opfrisbeurt die het interieur weer tot leven heeft gebracht.

Binnenin vind je een praktische indeling met twee comfortabele slaapkamers, een ruime woonkamer met een sfeervolle openhaard en een moderne open keuken, perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. Een aparte wc en een badkamer completeren het geheel, voorzien van zowel een bad als een douche, waardoor ontspanning en gemak hand in hand gaan.

Met een royale afmeting van 21,58 bij 5,30 meter biedt deze woonark voldoende ruimte om je thuis te voelen en te genieten van het waterleven in stijl. En dankzij het waterdichte betonnen fundament ben je verzekerd van een veilige en stabiele leefomgeving, ongeacht de omstandigheden.

Maar dat is nog niet alles; de hete lucht verwarming zorgt voor een snelle en efficiënte verwarming, waardoor je zelfs op koude dagen kunt genieten van een comfortabele temperatuur aan boord.
De bijgevoegde foto's bieden een glimp van de ark zoals hij er nu uitziet, maar ook van de tijd dat de verbouwing bijna was afgerond, zodat je een volledig beeld krijgt van de mogelijkheden die deze unieke woonark te bieden heeft.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak om deze prachtige woonark te bezichtigen. Een kans als deze komt niet vaak voorbij. Stap aan boord en laat je verrassen door de tijdloze schoonheid en het moderne comfort van deze unieke woonark uit 1964.
Advertentienummer: m2105180497
Overige advertenties van Anco
Meer van Anco