TIKIRI TOYS | Bijt- en Badspeelgoed met Rammelaar - Krokodil

€ 19,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 3,95
241sinds 16 mei. '23, 21:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

TIKIRI TOYS |Bijt- en Badspeelgoed met Rammelaar - Krokodil

Badspeelgoed My first zoo krokodil van Tikiri kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Het is namelijk een bijtring, rammelaar, badspeeltje en dierenvriendje in één! Zo kan de krokodil van Tikiri jouw kindje helpen bij doorkomende tandjes, rammelt de krokodil vrolijk wanneer ermee gespeeld wordt en kan het mee in bad! Overigens is niet alleen de groene krokodil maar ook de gele giraf of het roze nijlpaard van Tikiri toys erg leuk.

Deze groene krokodil van Tikiri is gemaakt van 100% natuurrubber van de hevea boom en is gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Hierdoor is het speelgoed van Tikiri veilig om op te kauwen en te sabbelen. Niet onbelangrijk! In het speelgoed zit geen luchtgaatje waardoor er geen zeepresten en bacterieen zich binnenin kunnen ophopen.

Specificaties
Merk: Tikiri toys
Materiaal: 100% biologisch natuurrubber van de hevea boom. Plantaardige kleurstoffen
Kleur: Groen

Wist je dat Tikiri Singalees is voor 'ieniemienie'? Dit merk uit Sri Lanka maakt fairtrade speelgoed voor baby's en peuters. De materialen zijn allemaal duurzaam gewonnen en volledig vrij van schadelijke stoffen.Naast deze aanbieding heeft Lalashops.nl nog veel meer aanbiedingen en artikelen.
Snelle en betrouwbare levering aan huis (1-3 werkdagen).

Wij zijn gecertificeerd door de organisatie "Webshop Keurmerk".


Bestel hier:
Advertentienummer: a1480578073