TIKIRI TOYS | Bijt- en Badspeelgoed met Rammelaar - Schil...

€ 19,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 3,95
320sinds 21 sep. '23, 12:15
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

TIKIRI TOYS | Bijt- en Badspeelgoed met Rammelaar - Schildpad

Badspeelgoed My first Tikiri ocean buddy schildpad kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Het is namelijk een bijtring, rammelaar, badspeeltje en dierenvriendje in één! Zo kan de groene schildpad van Tikiri jouw kindje helpen bij doorkomende tandjes, rammelt de schildpad vrolijk wanneer ermee gespeeld wordt en kan het mee in bad! Overigens is niet alleen de groene schildpad maar ook de gele giraf of de roze octopus van Tikiri toys erg leuk.

Deze groene schildpad van Tikiri is gemaakt van 100% natuurrubber van de hevea boom en is gekleurd met plantaardige kleurstoffen. Hierdoor is het speelgoed van Tikiri veilig om op te kauwen en te sabbelen. Niet onbelangrijk! In het speelgoed zit geen luchtgaatje waardoor er geen zeepresten en bacterieen zich binnenin kunnen ophopen.

Specificaties
Merk: Tikiri toys
Materiaal: 100% biologisch natuurrubber van de hevea boom. Plantaardige kleurstoffen
Kleur:Groen

Wist je dat Tikiri Singalees is voor 'ieniemienie'? Dit merk uit Sri Lanka maakt fairtrade speelgoed voor baby's en peuters. De materialen zijn allemaal duurzaam gewonnen en volledig vrij van schadelijke stoffen.Naast deze aanbieding heeft Lalashops.nl nog veel meer aanbiedingen en artikelen.
Snelle en betrouwbare levering aan huis (1-3 werkdagen).

Wij zijn gecertificeerd door de organisatie "Webshop Keurmerk".


Bestel hier:
Advertentienummer: a1492796602