Bouwplaten voor al je LEGO bouwprojecten! 25,5 x 25,5 cm.

€ 3,75
Verzenden
€ 4,95
5127135sinds 11 nov. '20, 19:38
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Deze classic basisplaten zijn onmisbaar voor elk Lego bouw project. De bouwplaten zijn verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren: lichtgrijs, blauw, groen, grijs, wit en in zand kleur.
Deze bouwplaten van ons huismerk, Uniblocks, zijn te combineren met je eigen Lego bouwstenen.
Afmetingen zijn 32 x 32 noppen (25,5 x 25,5 cm). De bouwplaten hebben een gladde onderkant zoals die van de Lego en zijn daardoor geschikt voor als u ze wilt vastmaken op bijvoorbeeld een tafel. Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar vanwege verstikkingsgevaar.

Voordelige bouwplaten kunt u bestellen op: www.uniblocks.nl

Voor iedereen die gek is op bouwen met bouwsteentjes is ons assortiment geweldig. Wij bieden allerlei treinen, treinrails, steentjes, sets en bouwplaten aan zodat je alles kunt bouwen waar je ooit van hebt kunnen dromen. Hoe groot je ook wilt bouwen, het is geen probleem met ons assortiment. Je kunt hele dorpen en zelfs steden bouwen en mooie elektrische treinen erdoor heen leggen. Je kunt alle verschillende sets met elkaar combineren om jouw bouwdromen te realiseren. Leg een Bouwplaat neer, begin te bouwen en zie alles tot leven komen.

https://www.uniblocks.nl/


Advertentienummer: a1358611018