Lego Friends - Vakantie strandhuis - 41709

€ 59,99
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,99
1263sinds 19 mar. '24, 03:00
Deel via
of

Kenmerken

MerkLego

Beschrijving

Laat je verbeelding de vrije loop met de modulaire LEGO® Friends Vakantie Strandhuis (41709) speelset, waar kinderen urenlang plezier beleven terwijl ze hun model naar wens kunnen aanpassen en transformeren tot 2 of 3 afzonderlijke gebouwen.

De set barst van de speelmogelijkheden, met een slaapkamer en badkamer, een stapelbedkamer, een balkon met een zwembad op het dak, een woonkamer met een slaapbank, een keuken, 2 elektrische scooters en zelfs een bananenboot!

Met maar liefst 6 personages, waaronder LEGO Friends Mia, een dolfijn en een kat, biedt dit vakantie strandhuis eindeloos fantasierijk plezier.

Ontdek creatieve accessoires zoals gamecontrollers, een tafeltennistafel en zelfs een luchtpomp om de bananenboot op te blazen, waardoor kinderen volop mogelijkheden hebben voor avontuurlijk spel.

Een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op poppenhuizen of strandavonturen. Dit kleurrijke en zomerse speelgoed zal zeker in de smaak vallen bij kleine vakantiegangers.

Met flexibele afmetingen van ongeveer 18 cm hoog en 26 cm breed wanneer gebouwd als een huis met 2 verdiepingen, kunnen kinderen dit leuke, creatieve en modulaire cadeau naar eigen inzicht herschikken voor eindeloze variatie.
Advertentienummer: a1499878178