Lego Friends - Donutwinkel - 41723

€ 8,99
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,99
1663sinds 19 mar. '24, 03:00
Deel via
of

Kenmerken

MerkLego

Beschrijving

Kinderen kunnen vriendschappen sluiten, nieuwe plekken ontdekken en levensechte avonturen beleven in het bruisende LEGO Friends universum.

Maak kennis met de wereld van LEGO® stenen en rollenspellen met de LEGO Friends Donutwinkel (41723) speelset, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op het vertellen van creatieve verhalen.

Inclusief 2 minipoppetjes – De speelset bevat LEGO® Friends personages Liann en Leo, samen met een drive-throughraam en een scala aan accessoires zoals een scooter, een vogel, heerlijke donuts, sap, geld, een tafel en 2 stoelen.

Laat de fantasie de vrije loop – Dit creatieve LEGO® cadeau voor kinderen biedt kleine bouwers de mogelijkheid om spelenderwijs te leren terwijl ze de etalage van de donutwinkel versieren met 3 smakelijke donuts, klaar om klanten te verwelkomen.

Een leuke verrassing voor elk moment – Deze LEGO® Friends speelset is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden voor kinderen vanaf 4 jaar die van fantasierijk spelen houden.

Speciaal ontworpen voor kleine handjes – Deze LEGO® Friends donutwinkelset heeft een handzaam formaat van ongeveer 8 cm hoog, 8 cm breed en 8 cm diep, perfect voor kleine bouwers.

Inclusief startsteen – Deze set bevat een handige startsteen en snelstartelementen om kinderen vol zelfvertrouwen aan de slag te laten gaan met bouwen.
Advertentienummer: a1499878180