Lego City - Achtervolging auto op politiemotor - 60392

€ 8,99
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,99
951sinds 19 mar. '24, 03:00
Deel via
of

Kenmerken

MerkLego

Beschrijving

Stap in een wereld vol actie met LEGO City speelsets, waar kinderen hun eigen verhalen kunnen bedenken met gedetailleerde gebouwen, stoere voertuigen en inspirerende personages die fantasierijk rollenspel aanmoedigen.

Beleef urenlang plezier boordevol spannende boevenavonturen met de LEGO® City Achtervolging auto op politiemotor (60392) speelset, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Ontdek wat er in de doos zit: Alles wat kinderen nodig hebben om een politiemotor en een vluchtauto te bouwen, inclusief minifiguren van een politieagent en een boef.

Geniet van de leuke kenmerken en functies, zoals het vastmaken van speelgoedhandboeien aan de politiemotor.

Een geweldig cadeau voor elke gelegenheid! Deze LEGO® City politiespeelset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar die dol zijn op fantasierijke rollenspellen met stoer speelgoed.

Afmetingen: De speelgoedauto is ongeveer 4 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed.

Ontvang leuke LEGO® accessoires, waaronder een speelgoedbankbiljet en handboeien, om het spel nog spannender te maken.

Geniet van gedrukte en digitale bouwinstructies! Met de LEGO® Builder app voor smartphones en tablets kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen op hun modellen en ze vanuit alle hoeken bekijken en draaien.

Ontdek spelenderwijs de wereld! LEGO® City speelsets zijn ontworpen om de fysieke vaardigheden en het zelfvertrouwen van kinderen op een speelse manier te stimuleren.
Advertentienummer: a1499878181