Lego City - Politiewagen - 60312

€ 8,99
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,99
1676sinds 19 mar. '24, 03:00
Deel via
of

Kenmerken

MerkLego

Beschrijving

Met de LEGO City Politie speelsets stappen kinderen rechtstreeks in de actie met stoer speelgoed dat hun verbeelding in overdrive brengt. Ze verkennen de wereld door middel van spelsituaties die het echte leven op een leuke en opwindende manier nabootsen.

Neem het spel naar een hoger niveau met de LEGO® City Politiewagen (60312) bouw- en speelset, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar.

Wat vind je in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een speelgoedpolitiewagen te bouwen, compleet met een ruimte achter het stuur voor de meegeleverde minifiguur van een politieagent.

Dit bouwspeelgoed stimuleert fantasierijk spelplezier. Kinderen verkennen de politiewagen terwijl ze hem bouwen. Daarna nemen ze plaats achter het stuur van de politieagent en beleven ze spannende avonturen waarbij ze boeven vangen.

Een geweldig cadeau-idee! Deze LEGO® City Politiewagen is een cool geschenk voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Ideaal voor onderweg! Eenmaal gebouwd is de politiewagen ongeveer 4 cm hoog, 11 cm lang en 5 cm breed, perfect om overal mee naartoe te nemen, waar kinderen ook gaan.

Inclusief accessoires voor de LEGO® minifiguur! Deze speelset met politieauto wordt geleverd met een speelgoedzaklamp en politiepet voor de meegeleverde minifiguur van een politieagent.
Advertentienummer: a1499878182