Lego City - Sneeuwscooter voor poolonderzoek - 60376

€ 8,99
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,99
953sinds 19 mar. '24, 03:00
Deel via
of

Kenmerken

MerkLego

Beschrijving

Kinderen worden omringd door fascinerende voertuigen en machines, en met LEGO City bouwsets kunnen ze die wereld van dichtbij ontdekken. Vol met coole voertuigen, realistische gebouwen en leuke personages, bieden LEGO City sets urenlang fantasierijk speelplezier. Combineer deze set met andere LEGO City sets voor eindeloze mogelijkheden.

Verken de poolgebieden met de LEGO® City Sneeuwscooter voor poolonderzoek (60376), een spannende introductie tot de avontuurlijke wereld van LEGO City sets.

Wat vind je in de doos? Alles wat je nodig hebt om een sneeuwscooter en een stuk poolgebied te bouwen, inclusief een minifiguur van een ontdekkingsreiziger en figuren van een zeehond en een zeehondenjong.

Ontdek de kenmerken en functies: De sneeuwscooter is uitgerust met rupsbanden en ski's, en heeft een afneembare speelgoedfilmcamera voor leuke rollenspellen.

Een perfect LEGO® cadeau voor liefhebbers van stoer speelgoed. Ideaal voor de feestdagen, een verjaardag of andere gelegenheden voor beginnende ontdekkingsreizigers van 5 jaar en ouder.

Afmetingen: De sneeuwscooter is ongeveer 5 cm hoog, 8 cm lang en 5 cm breed.

Accessoires voor LEGO® minifiguren inbegrepen: De set wordt geleverd met een speelgoedcamera en een helm voor nog meer speelplezier.
Advertentienummer: a1499878183