Lego City - Schooldag - 60329

€ 89,99
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,99
1976sinds 19 mar. '24, 03:00
Deel via
of

Kenmerken

MerkLego

Beschrijving

Met de LEGO City Schooldag speelset worden kinderen ondergedompeld in een wereld vol actie, met gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en inspirerende personages die hen uitnodigen tot fantasierijk spel geïnspireerd op het echte leven.

In deze doos vinden kinderen alles wat ze nodig hebben om een tweeverdiepingen tellend schoolgebouw te bouwen, compleet met een levendig schoolplein, een schoolbus, een bushalte, een fiets en maar liefst zeven minifiguren, inclusief twee personages uit de LEGO City tv-serie en een schattig eekhoornfiguurtje.

Het creatieve speelplezier wordt versterkt door de gedetailleerde klaslokalen, elk gevuld met leuke materialen die de verbeelding van kinderen stimuleren. Van een gasbrander tot een anatomisch skelet, van schoolbankjes tot een schoolbord, en zelfs een assortiment muziekinstrumenten zoals een gitaar, een drumstel en een microfoon, er is geen tekort aan mogelijkheden voor eindeloos plezier.

Deze LEGO speelset is niet alleen een fantastisch cadeau voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, feestdagen en andere mijlpalen, maar het moedigt ook sociaal en cognitief leren aan terwijl kinderen bouwen, verkennen en spelen.

Eenmaal voltooid, staat de school trots op ongeveer 15 cm hoog, 27 cm breed en 25 cm diep, klaar om het toneel te worden van talloze avonturen en leerzame momenten.

En alsof dat nog niet genoeg is, worden de LEGO minifiguren ook voorzien van een scala aan accessoires, zoals een camera, helmen, rugzakken en drumstokjes, waardoor de mogelijkheden voor creatieve verhalen en spel nog verder worden uitgebreid.
Advertentienummer: a1499878187