Lego Nexo Knights Ultimate sets 70334 70335 70338 70339

€ 25,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
380sinds 10 mar. '24, 13:21
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
MerkLego
TypeComplete set

Beschrijving

4 in goede staat verkerende complete sets uit 2016. Inclusief minifiguren en instructies. Exclusief verpakking en eventuele spare parts!

Nexo Knights Ultimate Monster Meester 70334
Ultimate Monster Meester heeft een explosief karakter - en helaas heeft hij nu ook een lading dynamiet! Werp de staven dynamiet naar je tegenstanders of laat de razende Globlins rondsuizen aan de ketting! Veroorzaak maximale schade door de energie uit je vijanden te zuigen.
Upgrade je strijdvaardigheden door de schilden te scannen voor 3 Nexo Powers: Globlin Attack, Spirit Vortex en Dynamighty.

Nexo Knights Ultimate Lavaria 70335
Wie scharrelt daar rond in de schaduw? Ultimate Lavaria met haar griezelige spinnenpoten en vleugels is op jacht. Bespring prooien, bestook ze met vuurbollen uit de noppenschieter en val aan met de giftige slangen!
Upgrade je strijdvaardigheden door de schilden te scannen om 3 NEXO Powers: Beetle Bomb, Incinerate en Venom Bite.

Nexo Knights Ultimate Generaal Magmar 70338
Zelfs Jestro moet oppassen als de geniepige ultimate Generaal Magmar zijn vlammende wapens razendsnel laat ronddraaien. Gebruik magie en stel je tegenstanders buiten gevecht met de machtige Whirlwind NEXO Power!
De gruwelijke generaal kan natuurlijk ook enorme schade aanrichten met zijn Rock Ripper. Upgrade je strijd-vaardigheden door de schilden te scannen voor 3 NEXO Powers: Rotsslijper, Wervelwind en Megamacht.

Nexo Knights Ultimate Flama 70339
Dit heethoofdige monster is niet te stoppen: hij is bewapend met de vreselijke vuurvlam-hamer waarmee hij een ring van vuur om vijanden heen kan slaan! Maar Ultimate Flama heeft ook nog andere wapens, zoals een slijm-noppenschieter en een ijs-werper.
Upgrade je strijd-vaardigheden door de schilden te scannen voor 3 NEXO Powers: Vuurvlam, Slijmsalvo en IJsdraak.

Alle vier de sets in 1 koop.

Kijk ook eens bij onze andere Lego advertenties!
Verzendkosten zijn voor de koper.
Advertentienummer: m2090932309