LEGO City Treinen Super Pack 4in1 (66493)

€ 425,00
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 13,90
764sinds 20 apr. '24, 10:09
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkLego
TypeComplete set

Beschrijving

Aangeboden nieuw in verzegelde doos LEGO® City Treinen Super Pack 4in1 (66493). Set is niet meer verkrijgbaar bij Lego. Doos bevindt zich in nette staat. Heeft echter 1 klein deukje. Zie foto 9. Graag bieden naar waarde, liefst via marktplaats.

Kijk ook eens bij mijn overige advertenties.

LEGO CITY 66493 TREINEN SUPERPACK 4-IN-1 OMSCHRIJVINGVoordelig SuperPack bestaande uit de volgende treinen sets:

LEGO City 60052 Goederen Trein
LEGO City 60050 Trein Station
LEGO City 7895 Wissels
LEGO City 7499 Flexibele en rechte rails

LEGO City 60052 Goederen Trein

Vervoer zware goederen en dieren! de hele stadrond met de oersterke Lego Vrachttrein! In deze indrukwekkende gemotoriseerde trein met infrarode afstandbediening met 8 kanalen en 7 snelheden kan bijna alles worden vervoerd. Zorg ervoor dat de lading op het juiste moment op de juiste plaats belandt, zodat alles in de stad kan blijven werken.

Maak de veewagon en de 2 vrachtwagons aan elkaar vast en trek ze rond op de baan met de sterke locomotief. Gebruik de vorkheftruck om de pallets veilig van de wagons naar de vrachtwagen over te laden. Controleer welke vracht er binnenkomt en uitgaat op het indrukwekkende vracht-treinstation.

Hier gebruik je de beweegbareportaalkraan met haak om de zware vracht van het ene voertuig naar het andere ofnaar de grond te verplaatsen. Met alle speelfuncties en coole extra's is dit absoluut de ultieme set voor echte treinfans!

LEGO City 60050 Trein Station

Neem een taxi naar het drukke LEGO City Treinstation, waar altijd van alles gebeurt! De reizigers lopen de trap op naar de deuren die voor ze opengaan. Ze kijken op de grote klok die aan het plafond hangt en kunnen op de dienstregeling naast de geldautomaat zien naar welk perron ze moeten gaan.

Wachtende reizigers kunnen in de LEGO City winkel iets voor onderweg kopen. Lekkere trek? Ga dan naar de kiosk voor een croissant of pizza en een drankje. Het menu hangt boven de toonbank. Op het perron staan banken waar al dat lekkers kan worden opgegeten en -gedronken. Bevat stationsklok, geldautomaat, dienstregeling, winkel, rails, fiets en een gele taxi.

LEGO City 7895 Wissels

Lego City Wissels. Met de extra wissels kun je je treinsysteem uitbreiden. Er is geen stroomaansluiting nodig.

LEGO City 7499 Flexibele en rechte rails

Gebruik deze flexibele rails bij je LEGO treinset zodat je je treinbaan om allerlei obstakels heen kunt leggen. Maak je baan nog completer! De LEGO City 66493 Treinen Superpack 4-in-1 set maakt deel uit van het thema Vintage.
Advertentienummer: m2106197148