Grote collectie Taylor Guitars | Muziekhuis Souman

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
777860sinds 4 jul. '23, 08:37
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Muziekhuis Souman in Hattemerbroek is één van de meest toonaangevende gitaarwinkels van Nederland en bij ons kun je een ruim en prachtig aanbod gitaren van het topmerk Taylor Guitars verwachten.

Wij zijn uitgeroepen tot no. 1 Taylor Dealer van Nederland en daar zijn we erg blij mee en uiteraard doen we er alles aan om dat te blijven! Zo kun je bij ons elk model Taylor gitaar die wordt gebouwd, bij ons verkrijgen. Zowel rechtshandig als linkshandig. Customshop en Limited Edition gitaren maar ook de instapmodellen als de Academy series, Baby en Big Baby Taylor tot GS MINI's in alle houtsoorten. De 100 en 200 series van Taylor zijn razend populair vanwege de interessante prijs/kwaliteit verhouding.

En wist je dat bij elke Taylor gitaar een GIGBAG of GITAARKOFFER wordt meegeleverd? En eveneens op elk model maar liefst 12 JAAR GARANTIE wordt gegeven?

Taylor Guitars staat bekend om haar betrouwbare en hoge kwaliteit met een topservice!

Bekijk het complete aanbod op onze website of kom naar de shop van Muziekhuis Souman!

Niet alleen Taylor Guitars maar ook het oeroude gitaarmerk Martin Guitar staat ruimschoots opgesteld in onze winkel. Onze akoestische gitaar afdeling is voor vele gitaristen en muzikanten een snoepwinkel en een genot om doorheen te wandelen, al het moois te bekijken maar nóg mooier, zelf te bespelen! Onder het genot van een frisje, kopje koffie en ouderwetse gitaarpraat, maak je er een dagje uit van in Hattemerbroek.

En wil je je huidige gitaar inruilen, dan is dat bij ons ook mogelijk. Ook voor onderhoud en het vervangen van snaren, grote gitaarreparaties en diverse fretklussen, kun je bij Muziekhuis Souman terecht.

U kunt ons benaderen via ons telefoonnummer, Whatsapp, e-mail en fysiek in de winkel.

Van harte welkom en een muzikale groet,

Team Muziekhuis Souman
Rendementstraat 1
8094 RA Hattemerbroek
T. 0383765004
E. info@souman.nl
W. www.souman.nl

Volg ons ook op Instagram @soumanmusic of op Facebook @muziekhuissouman

Op berichten via Marktplaats wordt niet gereageerd.

Advertentienummer: a1486016231