Garmin Fenix 7x Sapphire Solar (24001)

€ 625,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
103423sinds 16 mar. '24, 16:55
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
MerkGarmin
KleurZwart
EigenschappenWaterdicht
MetingenAfstand, Calorieverbanding, Conditie, GPS, Hartslag, Hoogte, Kompas, Slaap, Snelheid, Stappen, Stressniveau, Traptreden

Beschrijving

Garmin Fenix 7x Sapphire Solar

Bij deze bied ik een zeer nette Garmin Fenix 7 Sapphire Solar aan, modelnummer 010-02541-23. De kleur van het horloge is Black DLC met een zwarte siliconen polsband. Het horloge is net 1 jaar oud en heeft slechts hele lichte gebruikssporen op de bezel (rand rondom het glas), zie ook de vele foto’s. Het is een van de meest uitgebreide versies van de Garmin Fenix serie. Het horloge is voorzien van zeer sterk Sapphire glas dat eigenlijk onkrasbaar is en dus ook nog volledig krasvrij is. Verder heeft het horloge de Solar functie waardoor de batterijduur van 28 dagen tot maximaal 37 dagen kan worden verlengt. Uiteraard wel alleen onder de meest ideale omstandigheden. Het horloge wordt geleverd zoals op de foto’s is afgebeeld, dus inclusief boekjes oplaadkabel en originele doos. Uiteraard is de originele aankoop bon ook nog aanwezig waardoor u een nog een jaar garantie van Garmin heeft.

Grotere verbeteringen t.o.v. de Garmin Fenix 6x
● Naast de bekende knoppen is het horloge ook voorzien van Touchscreen
● Verbeterde batterijduur, 28 dagen i.p.v. 21 dagen bij de Fenix 6x, door de Solar functie tot maximaal 37 dagen
● Verbeterde hartslagmeter
● Ingebouwde zaklamp
● Gratis wereldwijd downloadbare TopoActive-kaarten
● Nieuwe grafische grafieken toegevoegd aan de gegevensvelden
● Je kan bij de Fenix 7x alle activiteitenprofielen en gegevensvelden op je telefoon beheren waardoor dit een stuk makkelijker gaat.
● Nieuwe sportfuncties kitesurfen windsurfen toegevoegd.
● En eigenlijk nog veel meer functies die zijn geüpgraded of verbeterd

De Fenix serie wordt gemaakt volgens militaire maatstaven. De kwaliteit is dan ook zeer hoog. Verder heb ik het horloge volledig getest en nagelopen en is het voorzien van de laatste firmware waardoor het nog jaren mee kan. Omdat ik vertrouwen heb in de producten die ik aanbied geef ik dan ook drie maand garantie.

Vraagprijs €625,00 eventuele verzendkosten zijn voor rekening koper. Zie ook de mijn andere advertenties voor andere Garmin horloges en Quickfit bandjes
Advertentienummer: m2093330703