UV Basketbal Glow in the Dark sporten in blacklight

Op aanvraag
Ophalen
270sinds 22 mei. '24, 08:54
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Sporten in blacklight is een nieuwe originele variant op gewoon sporten. Dit kan bij heel veel sporten zoals: volleybal, basketbal, handbal, korfbal, badminton, voetbal, fitness enz.
In een geheel donkere sporthal of zaal wordt er gesport waarbij het enige licht blacklight of uv-licht is. Door dit blacklight lichten alleen witte en fluorescerende spullen op. Dit geeft een speciaal effect. .

Het belangrijkste zijn de blacklightlampen. Wij plaatsen het juiste aantal UV-lampen voor het beste resultaat. De lijnen worden afgeplakt met fluorescerende tape, maar ook de baskets en borden moeten blacklight proof gemaakt worden met tape of andere fluorescerende slierten stof of UV crêpe-papier. Belangrijk is ook om de ballen goed zichtbaar te maken. Dit kan dmv spuitbussen fluorescerende verf. Of beplakken met fluorescerende tape. De bal is hierna blijvend herkenbaar als "blacklightbal".
De hal moet verder geheel donker gemaakt kunnen worden waarbij ook de zaalverlichting geheel uitgedaan moet kunnen worden.
Het geheel wordt extra sfeervol door tijdens de wedstrijden toffe muziek te draaien.
Sporten in blacklight heeft voor u de professionele blacklightlampen te huur en de fluorescerende tape te koop voor de lijnen. Rollen van 65 meter lang en 5 cm breed in de kleuren oranje en geel. € 10,- per stuk ook hebben we blacklight schmink. Prijs voor een pakketje van 7 verschillende kleuren in potjes: € 15,-.


Deze evenementen bieden we compleet verzorgd aan.
Bel of mail voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.
Professionele blacklight lampen zijn al te huur voor € 20,- per st/dag.


Het is echter ook mogelijk om enkele stuks te huren.
We hebben afhaal/doe het zelf pakketten tot max. 6 lampen te huur.(voldoende voor een gymzaal of 1 basketbalveld)
.

Voor nog veel informatie en bewegende beelden even zoeken op fb: sporten in blacklight en google: Sporten in blacklight

Sporten in blacklight is onderdeel van INTER-AVL Houten. Rob de Keijzer 06-21245471
Advertentienummer: m2117716854