Jacuzzi Warmtepomp Specialist | Relaxation Spa's

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
5094123sinds 12 nov. '22, 19:38
Deel via
of

Kenmerken

TypeVast
ConditieNieuw

Beschrijving

Geniet van het bubbelen, zonder uw energierekening te verdubbelen

Heeft u ook genoeg van de hoge energiekosten en gebruikt u daardoor uw jacuzzi veel minder? Kijk niet verder en investeer in een warmtepomp voor uw jacuzzi of bubbelbad en bespaar tot wel 75% aan energiekosten! Niet alleen nu maar ik ook in de toekomst. Warmtepompen zijn de toekomst op het gebied van jacuzzi en spa verwarming. Warmtepompen verbruiken niet alleen minder energie, maar zijn ook milieuvriendelijker en stoten minder Co2 uit.

Waarom is een warmtepomp vele malen energie zuiniger?

Op elke jacuzzi is de verwarming die het meeste energie verbruikt, tot wel 3000watt. Warmtepompen werken veel zuiniger en efficiënter dan een conventionele jacuzzi verwarming. Dit komt doordat een warmtepomp de warmte verplaats van de buitenlucht naar het water in plaats van warmte op te wekken. Dit kost natuurlijk veel minder energie, en hierdoor zijn warmtepompen tot wel 75% energie efficiënter.


Jacuzzi warmtepomp voor het hele jaar door

Onze inverter warmtepompen zijn in staat om in koude omstandigheden hun werk te doen. Al vanaf -20 graden. Hierdoor stopt de warmtepomp niet zomaar met verwarmen als de buitentemperatuur te laag wordt. Handig als je de jacuzzi ook in de winter wilt benutten.


Warmtepompen zijn Slimmer, sterker, zuiniger

Dankzij de inverter technologie zijn onze warmtepompen niet alleen stiller, maar werken de warmtepompen ook meer energiezuiniger. Voor onze warmtepompen zijn alleen de beste materialen gebruikt. De hoogwaardige ABS omkasting met extra interne verstevigingen maakt het de warmtepompen super sterk en roestvrij. Ook op de interne compressor is zeker niet bezuinigd. Onze warmtepompen zijn namelijk uitgevoerd met een hoogwaardige Mitsubishi compressor, waardoor de warmtepompen nog efficiënter en stiller werkt.


Warmtepomp laten installeren door Relaxation Spa's?

Bij Relaxation Spa’s kunt u terecht voor de installatie van een energiezuinige warmtepomp op uw jacuzzi, hottub of zwemspa. Bij de installatie monteren wij alles wat nodig is om de warmtepomp te laten werken op uw huidige jacuzzi of zwemspa. Wij bieden complete installaties aan zonder extra kosten en kunt u bij ons terecht voor een betaalbare en professionele warmtepomp installatie.


De voordelen van de Relaxation Spa’s warmtepomp installatie


Wij van Relaxation Spa’s hebben het voor elkaar gekregen onze warmtepompen op iedere jacuzzi of zwemspa te kunnen laten functioneren. Zonder dat de bestaande electronica en leidingwerk van uw jacuzzi vervangen hoeft te worden. Doormiddel van een aantal slimme technieken hebben wij het mogelijk gemaakt om onze warmtepompen aan te laten sturen door de computer van uw huidige jacuzzi. Zodoende blijft de temperatuur en dergelijke gewoon instelbaar via uw huidige bedieningspaneel wat bij de meeste warmtepompen niet mogelijk is. Hiermee onderscheiden wij ons van vele andere aanbieders, en kunnen wij voor scherpe tarieven uw jacuzzi verduurzamen en energiezuiniger maken.


  • Onze installatie is geschikt voor alle merken jacuzzi’s en spa's
  • De warmtepomp wordt geintegreerd op jacuzzi besturingssysteem
  • De warmtepomp is regelbaar via uw jacuzzi bedieningspaneel


Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen bij het verduurzamen van uw jacuzzi of spa, dan bent u bij Relaxation Spa’s aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag verder!


Contactgegevens

Relaxation Spa's BV
Blauwwater 9M
5951DB Belfeld NL

Telefoon: +31 6 57790102
Email: Contact@relaxationspas.eu

Ook hebben wij een breed assortiment aan jacuzzi's en bubbelbaden. Bekijk onze magische Relaxation Spa jacuzzi's of ons aanbod aan tweedehands jacuzzi's. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw onderhoud, reparaties en jacuzzi onderdelen.
Advertentienummer: a1459979171