Hot Tub om in te graven (kunststof) 160 cm. Hottub

€ 1.395,00
9542186sinds 20 apr. '23, 10:38
Deel via
of

Kenmerken

TypeVast
ConditieNieuw
EigenschappenInbouw

Beschrijving

Premium kunststof Hottub + Kunststof deksel / om in te graven zonder houtenbekleding Kleur: Antraciet Extra brede bovenrand Diameter 160cm.
4 / 5 persoons Prijs: € 1395,=

Premium kunststof Hottub met Interne houtkachel (aluminium) / Om in te graven zonder houtenbekleding

Kleur: Antraciet Extra brede bovenrand
Diameter 160cm.
4 / 5 persoons
Inclusief aluminium kachel
Incl.: Kachel pijp ( 2 stuks)
Incl.: Vonkenvanger
Incl.: Thermowood kachelrekje
Prijs: € 2095,=

Deksel: € 265,=

GRATIS BEZORGD DOOR HEEL NEDERLAND (excl. Waddeneilanden)

HOT-TUB's
Wat is er nou mooier dan na een dag hard werken heerlijk te relaxen in uw eigen Hottub.

Onze Hottubs zijn van een onverwoestbare Polyethyleen kunststof gemaakt. Dit materiaal blijft buigzaam waardoor het niet kan knappen onder invloed van krachten. Ook loopt u geen risico op "blaarvorming" zoals bij Polyester kuipen wel het geval is. (Osmose) De kuip heeft rondom een ingegoten zitbank, dit bespaart ongeveer 500 liter water, dat betekent dus sneller op temperatuur en voordeliger in het waterverbruik. De kuip is uit één stuk gegoten dus zonder lasnaden, dit maakt hem gegarandeerd waterdicht.Het grote voordeel van een kunststof Hottub is dat hij niet altijd vol water moet blijven staan zoals wel het geval is bij een houten Hottub.

Onze Hottubs zijn zowel op de grond als in de grond te plaatsen. Wanneer u kiest voor op de grond dan heeft u de keuze tussen 3 verschillende houten bekledingen van de kuip namelijk Vurenhout, Thermowood en
Red Cedar hout. De Hottub die geschikt is om in te graven wordt niet met hout bekleed.

Ook heeft u de keuze om te kiezen tussen een Interne Kachel of een Externe kachel. Het grote voordeel van een Externe kachel is dat u meer
zitruimte overhoud in de Hottub. Bij de Interne kachel wordt de warmte van de kachel direct aan het water afgegeven (de kachel staat in het water), bij een Externe kachel ontstaat door de verwarming van het water een natuurlijke circulatie van het water tussen de kachel en de Hottub.

De gemiddelde tijd die er nodig is om te Hottub op te warmen van kraanwatertemperatuur naar 37 graden is ongeveer 2 uur.

Wij raden u aan om regelmatig het water te verversen.(gebruik geen chloorproducten)

In onze showroom van Van Dalfsen Zon & Sauna in Hoogeveen staan meerdere Hottubs opgesteld, en ons deskundig personeel wil u hierover
graag informeren. Twijfelt u over de aanschaf van een Hottub, wij bieden u ook de mogelijkheid om eerst een Hottub te huren, wanneer u daarna besluit om alsnog een Hottub aan te schaffen dan wordt het huurbedrag in mindering gebracht op het aankoopbedrag. ( Huurprijs voor een weekend € 150,= en voor een week € 200,=).

Graag wil ik u uitnodigen om een bezoek te brengen aan onze
showroom aan de A.G. Bellstraat 21 te Hoogeveen. Of bezoek onze website: www.vandalfsen-zon-sauna.nl

Klik op onderstaande link voor het informatie filmpje over de verschillende Hot Tub's

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=_C74AMz2O-wAdvertentienummer: a1478897220