Tuintafel met metalen frame

€ 624,99
Ophalen of Verzenden
4215sinds 25 feb. '23, 18:08
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalStaal

Beschrijving

Nieuw!!!
Picknicktafel met metalen frame!
Gemaakt met geïmpregneerde balken van 14,5cm
Lengte - 200cm
Door het stalen frame is tafel goed voor 8 tot 10 personen!

- Picknicktafel kopen
- Houten picknicktafel
- Picknicktafel met banken
- Picknicktafel met overkapping
- Kindvriendelijke picknicktafel
- Grote picknicktafel
- Kleine picknicktafel
- Opklapbare picknicktafel
- Inklapbare picknicktafel
- Picknicktafel voor in de tuin
- Picknicktafel voor op het balkon
- Picknicktafel voor op de camping
- Picknicktafel voor in het park
- Picknicktafel voor in de speeltuin
- Picknicktafel voor in de school
- Goedkope picknicktafel
- Duurzame picknicktafel
- Picknicktafel onderhoud
- Picknicktafel accessoires
- Picknicktafel bouwtekening
- Picknicktafel zelf maken


Met passie voor het vak timmerwerken, zijn we de uitdaging aangegaan om kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs.

Naast het bouwen van de houten tuintafels bieden we als extra service dat we bestellingen bij je op locatie komen afleveren met eigen transport in Nederland, Duitsland en België. De Tuintafels worden gemonteerd geleverd en of bij grotere tuintafels of picknick banken door ons op locatie in elkaar gezet.

Houten tuintafel op maat laten maken door ons gebeurt altijd exact naar wens.

Zie je een houten tuintafel die je mooi vindt maar wil je dat er bepaalde elementen net anders zijn? Bijvoorbeeld een ruimere zit, een stamtafel voor 14 personen, een opmaat gemaakte picknick bank voor kinderen, houten tuintafel met vrijstaande banken. We zeggen altijd stuur ons het wensenlijstje en we maken het.

We staan bekend om onze industriële stalen frame tafels en de houten boomstamtafels, maar de geïmpregneerde houten picknickbanken zoals we die allemaal kennen is de hardloper. Deze leveren we werkelijk in alle denkbare afmetingen, met de juiste zithoogte en bladlengte met makkelijke instap. Onze klanten zijn particulieren, restaurant, horecagelegenheden, bedrijven, scholen, buurtcentrums in Nederland en België.

We onderscheiden onze tuintafels in duurzaamheid klasse 1 met oog voor detail.

Al onze tuintafels worden door ons zelf vervaardigd in onze eigen werkplaats. Onze visie en passie bij maatwerk leveren begint al bij de aanschaf van het hout. We kopen het hout zelf bij de groothandel. We zorgen hiermee dat we altijd toezien op de kwaliteit en uitstraling. Alle houten tuintafels en picknick banken zijn gemaakt van hout met een FSC gecertificeerd label. Het Keurmerk is een internationaal Certificaat, met strenge eisen voor duurzaam en sociaal bosbeheer.

Terras tafel afmeting bepalen.

Wanneer je een tuintafel gaat aanschaffen begint je zoektocht eigenlijk al bij de ruimte die je in je tuin hebt voor een tafel. Het spreekt voor zich dat wanneer je een balkon hebt je kijkt naar andere tuintafels dan wanneer je een grote tuin tot je beschikking hebt. Het beste is voordat je je zoektocht start naar je ideale tuintafel, om eerst de ruimte die je hebt op te meten en eventueel te markeren en met dit gegeven de zoektocht te beginnen. Hiermee is het verstandig om rekening te houden met de loopruimte die je prettig vind rond je tuintafel.

Balkon en dakterras inrichten met een vaste tuinbank

Met een tuinbank heb je een extra zitplaats in je tuin of op je balkon. Ben je opzoek naar een tuinbank met een stoer uiterlijk? Ga dan voor een houten tuinbank in combinatie met een metalen frame. Ga je toch liever voor de natuurlijke look? Kies dan een buitenbank van hout. Voor beide varianten leveren we maatwerk d.w.z je bepaalt zelf de houtsoort (lariks, eiken, geimpregneerd grenen). Ook de afmeting is cruciaal bij een balkontuin of dakterras. Naast het vaste assortiment tuinbanken maken we op bestelling afwijkende maten tuinbanken.

Wordt mijn picknicktafel of tuintafel gemonteerd afgeleverd?

Alle picknicktafels & houten tuintafels worden compleet gemonteerd aan huis bezorgd of kan afgehaald worden bij ons op locatie. Je hoeft deze dus niet zelf in elkaar te zetten

Is een maatwerk tuintafel of picknickbank bestelling mogelijk?

We worden graag uitgedaagd en leveren maatwerk tuintafels en picknick banken in elk design en maatvoering. Stuur ons een mail via >>>Neem contact op via Email <<< en we denken graag met je mee

Moet het hout van een geïmpregneerde picknicktafel of Douglas houten tuintafel behandeld worden?

Het is niet nodig om een geïmpregneerde picknicktafel te behandelen. Het grenenhout is geïmpregneerd waardoor het hout al is behandeld. Het Douglas of Lariks hout en zijn van nature een weerbestendige houtsoort. Door invloed van licht en lucht zullen deze beiden in de jaren vergrijzen. Alle drie de houtsoorten lenen zich prima om te verven, lakken of beitsen.

Wat is geïmpregneerd hout?

Impregneren is het doordrenken van een materiaal met een bepaalde vloeistof. Hiermee kan het materiaaleigenschappen als waterafstotend, schimmelwerend en/of brandvertragend krijgen. Bij geïmpregneerd vurenhout wordt het hout geïmpregneerd om de duurzaamheid, ofwel de levensduur van het hout te verlengen.

Eigenschappen Douglas houten

Houten tuinmeubelen gemaakt van Douglas of lariks zijn eén van de hardste Europese naaldhoutsoorten met een levensduur onbehandeld tussen de 10 en 15 jaar. Onbehandelde houten tuinmeubels gemaakt van lariks of Douglas verkleuren naar een natuurlijke grijze tint. Om vergrijzing te voorkomen kunnen Douglas en lariks picknick banken en houten tuintafels afgelakt worden. Wij leveren standaard onbehandeld houten tuinmeubelen en picknick-banken, op bestelling denken we graag met je mee en leveren we ook afgelakte tafels en houten tuinmeubels.

In welke provincies leveren en bezorgen jullie tuintafels en picknickbanken in Nederland

We leveren in de provincie; Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel, Fleveloland, Gelderland, Brabant, Limburg, Utrecht, Zeeland, Noord-holland en Zuid-holland. Ook sluiten we de waddengebieden niet uit als Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonninkoog

Worden de tuintafels en picknick banken ook aan huis geleverd in Belgie, Luxemburg of Duitsland.

Ons gehele assortiment wordt geleverd ook geleverd in Belgie, Duitsland, en Luxemburg

Welke kosten worden er berekend voor het verzenden

Afhankelijk van het land en de maatvoering van het product, zullen we vooraf een prijsopgaaf aanbieden. Het is onmogelijk om hierin een vaste prijs vooraf te noemen.

Kan ik mijn tuintafel of picknick bank ook afhalen

Ja het is mogelijk om bestellingen op afspraak bij ons af te halen
Advertentienummer: m1948399022