Rolstoel vriendelijke Picknicktafel

€ 399,99
Ophalen of Verzenden
1477sinds 3 dec. '23, 16:46
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalHout

Beschrijving

een rolstoelvriendelijke picknicktafel van geïmpregneerd grenenhout met balken van 4,5 centimeter dik en een standaardlengte van 2 meter en een hoogte van 76 centimeter is ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan rolstoelgebruikers en minder valide mensen dankzij de handige instap mogelijkheden.
Het rechthoekige tafelblad met zijn afgeronde randen heeft een lengte van 2 meter en een breedte van 72.5 centimeter.
Het frame van de picknicktafel bestaat uit geïmpregneerde grenen balken van 4,5 centimeter dik. De poten zijn en stevig aan het tafelblad zijn bevestigd om wiebelen of instabiliteit te voorkomen.
Om de picknicktafel rolstoeltoegankelijk te maken, is er voldoende ruimte onder het tafelblad zijn voor rolstoelgebruikers om comfortabel hun stoelen te plaatsen. De ruimte onder de tafel is minimaal 70 centimeter hoog en 75 centimeter breed zijn, zodat rolstoelgebruikers hun stoelen gemakkelijk in positie kunnen manoeuvreren.
Om de toegankelijkheid verder te verbeteren, is de picknicktafel ontworpen met banken aan weerszijden van de tafel waar ook in het midden ingestapt kan worden.
Ten slotte is de picknicktafel geïmpregneerd waardoor hij tegen de elementen beschermd is om zijn duurzaamheid te garanderen. Dit helpt om de levensduur van de tafel te verlengen en er jarenlang goed uit te laten zien.
Advertentienummer: m2054191102