Goedkoop hekwerk, dubbelstaafmat tuin dieren bedrijf vijver

Zie omschrijving
2527593074sinds 27 mar. '17, 15:29
Deel via
of

Kenmerken

Lengte6 meter of meer
ConditieNieuw
MateriaalOverige materialen
Hoogte1 tot 2 meter

Beschrijving

Wij bieden u een goede kwaliteit dubbelstaafmat hekwerk of 3D hekwerk voor een zeer lage prijs. Zie voor prijzen per hek en paal de prijslijst op onze website.
Let op!, al onze prijzen kunt u vinden op onze site en zijn voor een hek van 250 cm breed . Wij hebben hekwerken beschikbaar vanaf hoogte 60 cm tot hoogte 220 cm.

Bent u op zoek naar een functioneel en mooi hekwerk voor rondom uw tuin, vijver, woning, terrein of bedrijfspand dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook ideaal om voor een afscheiding met groene begroeiing te gebruiken.

Wij hebben de beschikking over een grote voorraad dubbelstaafmatten in de diktes 8/6/8 mm en 6/5/6 mm en 3D hekwerk met een dikte van 5/5 mm, Alle hekwerken hebben een maas van 200 mm hoog x 50 mm breed.

Onze lage prijs kunnen wij hanteren doordat bij sommige van onze hekwerken kleine fabrieksfoutjes kunnen voorkomen, echter hierdoor kunnen wij voor u soms een voordeel bieden. Wanneer het gewenste hekwerk niet als restpartij beschikbaar is kunnen wij nieuw hekwerk voor een mooie prijs aanbieden.

Wij kunnen u de hekwerken gegalvaniseerd aanbieden of met een coating in de kleur donkergroen(Ral 6009), de kleur mosgroen(Ral 6005) en de kleur zwart(Ral 9005).Gezien de beschikbaarheid in de kleur en maat graag vooraf contact opnemen.

Alle prijzen kunt u vinden op onze website(www.voordeelhek.nl), deze prijzen zijn afgehaald in Moordrecht. Afleveren is ook mogelijk indien gewenst, de kosten hiervoor worden op basis van gewicht en afstand bepaald. Ook alle andere benodigdheden zoals palen, bevestigingsmaterialen en poorten kunt u terug vinden met informatie en prijzen op onze website.
De hekwerken zijn eenvoudig te plaatsen, mocht u toch deze hekwerken willen laten plaatsen kunnen wij dit voor u verzorgen.

U ontvangt van ons een offerte via de offerteaanvraag van onze website www.voordeelhek.nl. Wij kunnen u helpen bij een mooie omheining!.
Advertentienummer: a1100354262