Staketenzaun, schapenhek, kastanien, holz tor

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
10308sinds 23 sep. '15, 11:22
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalHout

Beschrijving

De Hekkerij:

Staketenzaun aus europäischem Kastanienholz, handgespalten, geschält und einseitig angespitzt
Der Edelkastanienzaun ist ein flexibler, rollbarer  Naturzaun Staketenzaun,
Er ist in Höhe von 50 bis 200 cm erhältlich. Die Staketen aus Edelkastanie müssen nicht behandelt werden, da das Material sehr beständig gegen Fäulnis ist.
Durch die flexible 2, 3 oder 4-reihige Verdrahtung kann der kastanien Staketenzaun problemlos in beliebig geschwungenen Formen aufgebaut werden.

Neben Französischen Staketenzaun aus dem gespaltenen Holz der Edelkastanie aus Frankreich verkauft De Hekkerij auch Englischen Kastanienholz staketenzaun aus England. .

Dit kastanjehouten schapenhek wordt ook wel Engels en Frans hekwerk genoemd.
Een ideaal product om te gebruiken als tuinafscheiding of afrastering .

Hazelaar
Pas op voor imitatie: het prijsverschil tussen kastanjehout en hazelaar nader verklaard:
Het originele Engelse en Franse schapenhek is gemaakt van kastanjehout. De laatste tijd wordt het schapenhek echter ook aangeboden in andere houtsoorten, zoals bijvoorbeeld Hazelaar. Uit de tekst is dat niet altijd herkenbaar op sommige websites, echter de verschillen zijn groot.
Het wordt eveneens schapenhek of soms “Drents hekwerk” genoemd maar het betreft een imitatieproduct.
Kastanjehout heeft een levensduur van 15-25 jaar en Hazelaar gaat ongeveer 5 jaar mee. Het Hazelaar hekwerk wordt vaak goedkoper aangeboden dan het kastanje hekwerk, maar het gaat dus beduidend korter meer.
Op het oog herken je het verschil in hekwerk niet direct. Kastanje hekwerk herken je vaak aan bruine vlekjes op het gegalvaniseerde draad. Dat lijkt op roest, maar is een reactie van het looizuur. Juist dit looizuur zorgt voor de lange levensduur. Een test is door het hout nat te maken en er dan ijzervijlsel op te strooien. Bij Hazelaar geeft dit geen verkleuring, maar bij kastanje zult u na enige tijd zwarte strepen gaan zien. Deze reactie komt door door het aanwezige looizuur in kastanjehout.
Bij twijfel staan wij u graag te woord en kijken we met u mee of u ook echt appels met appels vergelijkt of dat een “slimme handelaar” peren voor appels verkoopt.
Advies: Vraag bij twijfel altijd naar de gebruikte houtsoort indien er geen kastanje vermeldt wordt of de prijs té goed is om waar te zijn.
Bij De Hekkerij verkopen we alleen het orginele kastanje hekwerk.


Kastanje poort

kastanje hekwerk

Zaunpfäle - Pferdezaun - Paddockzaun Rangerzaun - Französische Tore

Tip; email  oder tel.  0031628923916 

De Hekkerij  vvvvvvv NL.  fur preise

Emmen, Assen Coevorden , Hoogeveen, Beilen, Frans, Engels  Groningen , Drenthe, Overijssel, Hardenberg, Klazinaveen, Emmercompascuum, Dalen, Erica, Gees , Zwolle, Meppen
Advertentienummer: m968921923