mediterraanse flagstones Solnhofer tuintegels € 29,95 p/m2

€ 29,95
22579783sinds 1 dec. '22, 21:39
Deel via
of

Kenmerken

TypeTerrastegels
ConditieNieuw
MateriaalNatuursteen

Beschrijving

Flagstones / Breuksteen / Gebroken natuursteen / Flagstones leisteen / Flagstones kwartsiet / Griekse flagstones / Brazilaanse flagstones / Spaanse flagstones / Groot assortiment / Topkwaliteit / Eigen import / Scherpste prijzen van Nederland !!!
* PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW !!!

 

* PROFITEER T/M ZATERDAG 30 DECEMBER VAN ONDERSTAANDE AANBIEDINGEN.

 

* WIJ BEZORGEN DOOR HEEL NEDERLAND !!!

 

* LET U OP !!! PRIJZEN WORDEN VAAK EXCLUSIEF BTW AANGEBODEN !!!
TOPKWALITEIT FLAGSTONES VOOR DE SCHERPSTE PRIJZEN VAN NEDERLAND !!!


Flagstones Bourgogne 3-4 cm dik € 25,95 p/m2

Prachtige rustieke franse flagstone met gele, oranje en witte tinten. De kleuren zijn uitermate geschikt voor een zomerse / mediterraanse sfeer in uw tuin. De karakteristieke flagstone Bourgogne wordt veel toegepast als terras, stapelmuur of wandbekleding. Door zijn grillige vorm en oppervlak kan deze flagstone ook zeer goed worden gebruikt als looppad door het gras, randafwerking van een vijver of als terras rondom een zwembad.


Flagstones Yellow Shards (Siki Bont Kwartsiet) 3-4 cm dik € 39,95 p/m2

Prachtige sfeervolle leisteen flagstones okergeel met een vleugje grijs van kleur. Deze flagstones zijn afkomstig uit Griekenland en hebben een robuuste stoere uitstraling. Door zijn hardheid (kwartsiet) zijn deze flagstones uitermate geschikt voor ons klimaat. Kortom topkwaliteit Voor een zeer betaalbare prijs.


Brasil White Quartsiet 2,5-4 cm dik € 42,95 p/m2

Zeer mooie wit genuanceerde en kwalitatief zeer hoogwaardige flagstones uit Brazilie. Deze flagstones bestaan uit kwartsiet en zijn daardoor zeer hard en hoog belastbaar. Kortom topkwaliteit. De unieke witgenuanceerde kleur met her en der een vleugje lichtgrijs / lichtbruin geeft deze flagstone een moderne uitstraling.

 

Flagstones Yellow Saliq 3/5 cm dik € 45,95 p/m2

Prachige flagstones geel/beige genuanceerd van kleur. Door dit mooie kleurpalet zeer geschikt voor de mediterraanse stijl. Deze flagstones zijn afkomstig uit Albanie (Balkan) en zijn zeer geschikt voor ons klimaat. Kortom een topper.


Flagstones Mandana Red 2,5/4 cm dik € 25,95 p/m2

Zeer mooie flagstones afkomstig uit India. Vrij egaal purperrood van kleur en zeer gelijkend op de flagstones Rode Weser uit Duitsland. De Mandana Red flagstones worden veelvuldig toegepast als terras, pad, stapelmuur en vijverafwerking.


Alta Kwartsiet Flagstones 2-3 cm dik € 59,95 p/m2

Alta Kwartsiet is een prachtige natuursteen uit Noorwegen. Deze bikkelharde kwartsiet flagstones zijn mooi neutraal grijs/groen van kleur. De Alta Kwartsiet flagstones hebben een breukruw oppervak en een hoog gehalte aan kwarts(glimmers). Door de grote en unieke formaten geven deze flagstones een rustige uitstraling aan uw tuin.

 

Flagstones Brasil Green Kwartsiet 2,5-4 cm dik / 4-8 stuks per m2 € 48,95 p/m2

Prachtige bikkelharde grijs / groene flagstone (kwartsiet) uit Brazilie van zeer goede kwaliteit. Uniek door zijn mooie kleurtinten. Deze flagstone is vorstbestendig en behoort tot de beste en hardste in zijn soort. Kortom, deze flagstone is zeer geschikt voor ons klimaat en uitermate makkelijk in de combinatie vanwege zijn natuurlijke tinten.


Kavala Brown Quartzite 3-5 cm dik / 4-6 stuks per m2 € 44,95 p/m2

Wordt ook wel Karystos Brown genoemd. Prachtige bikkelharde bruine flagstone (kwartsiet) uit Griekenland van zeer goede kwaliteit. Uniek door zijn zeer gevarieerde mooie bruintinten. Deze flagstone is vorstbestendig en behoort tot de beste en hardste in zijn soort. Kortom, deze flagstone is zeer geschikt voor ons klimaat en uitermate makkelijk in de combinatie vanwege zijn warme natuurlijke tinten.


Flagstones Mystic Black Slate leisteen XXL ca.3 cm dik € 39,95 p/m2

Mooie stijlvolle leisteen flagstones zwart / antraciet van kleur afkomstig uit Spanje. De flagstone Mystic Black Hero heeft een vrij vlak oppervlak en is vanwege zijn neutrale kleur makkelijk in de combinatie. Ook is deze flagstone makkelijk in onderhoud. Kortom een kwalitatief zeer goede flagstone voor een aantrekkelijke prijs.


Flagstones Siki Bont Kwartsiet (Yellow Shards) 3/4 cm dik € 39,95 p/m2

Prachtige sfeervolle leisteen flagstones okergeel met een vleugje grijs van kleur. Deze flagstones zijn afkomstig uit Griekenland en hebben een robuuste stoere uitstraling. Door zijn hardheid (kwartsiet) zijn deze flagstones uitermate geschikt voor ons klimaat. Kortom topkwaliteit Voor een zeer betaalbare prijs.


Karistos Green 2,5-4 cm dik / 4-6 stuks per m2 € 37,95 p/m2

Prachtige bikkelharde grijs / groene flagstone (kwartsiet) uit Griekenland van zeer goede kwaliteit. Uniek door zijn zeer gevarieerde mooie kleurtinten. Deze flagstone is vorstbestendig en behoort tot de beste en hardste in zijn soort. Kortom, deze flagstone is zeer geschikt voor ons klimaat en uitermate makkelijk in de combinatie vanwege zijn natuurlijke tinten.


Flagstones Rode Weser 3/6 cm dik

Prachtige Duitse flagstones uit vroeger tijden. Tot op heden is de flagstone Rode Weser erg populair en wordt veel toegepast als terras, tuinpad en stapelmuur. Ook als vijverrand / vijverbekleding komt u deze flagstones nog geregeld tegen. Deze hoekige en vrij rechte flagstones zijn 3/6 cm dik en zijn eenvoudig te bekappen en op maat te maken. Door de dikte is de Rode Weser ook zeer geschikt als stapsteen.


Flagstones Kavala Grey Quartsiet 3 / 5 cm dik (5 - 7 stuks per m2) € 29,95 p/m2

De populaire flagstone Kavala is afkomstig uit Griekenland en heeft een zeer natuurlijk en robuust oppervlak. Deze stoere / harde flagstone leveren wij in een dikte van 3 tot 5 cm waardoor deze uitstekend is te verwerken in uw tuin. Tevens is deze flagstone door zijn hardheid nagenoeg onderhousarm. De lichtgrijze kleur met her en der een vleugje bruin laat zich makkelijk combineren met andere kleuren en materialen. Door het stroeve oppervlak is de Kavala flagstone zeer geschikt voor paden, terrassen en als verharding rondom een zwembad. Kortom deze flagstone die wij zelf importeren is echt een aanrader en bij ons super scherp van prijs en snel leverbaar.


Flagstones Solnhofer geelgenuanceerd ca.3 cm dik € 29,95 p/m2 incl. btw

Deze populaire flagstone is afkomstig uit de Boven Jura / Zuid Duitsland. De Solnhofer flagstone is een kalksteen die beige tot lichtgeel van kleur is met soms duidelijk zichtbare fossielen en mangaanuitbloeiingen. De kleurstelling maakt dat deze flagstone uitermate geschikt is voor een mediterraanse sfeer in uw tuin. Door zijn vlakke maar toch stroeve oppervlak is deze flagstone eenvoudiger in de verwerking. De flagstone Solnhofer wordt veel toegepast als terras, zwembadterras, paden en bekleding van muren en trappen.


Brasil Yellow Kwartsiet (Brasilian Gold Quartsiet) 2,5-4 cm dik € 44,95 p/m2

Prachtige flagstones met een warme en sfeervolle uitstraling. Door de warme kleuren geel/oranje en een vleugje lichtgrijs/bruin zijn deze flagstones uitermate geschikt voor een mediterraanse tuin en stijl. Naast de prachtige kleuren zijn deze flagstones zeer hard van structuur en zijn ze redelijk vlak van oppervlak. Kortom deze flagstones zijn gewoon topkwaliteit !!!


Flagstones Kavala Blue Kwartsiet 3 / 5 cm dik (5 - 7 stuks per m2) € 37,95 p/m2

De populaire flagstone Kavala is afkomstig uit Griekenland en heeft een zeer natuurlijk en robuust oppervlak. Deze stoere / harde flagstone leveren wij in een dikte van 3 tot 5 cm waardoor deze uitstekend is te verwerken in uw tuin. Tevens is deze flagstone door zijn hardheid nagenoeg onderhousarm. De muisgrijze kleur met her en der een vleugje bruin laat zich makkelijk combineren met andere kleuren en materialen. Door het stroeve oppervlak is de Kavala flagstone zeer geschikt voor paden, terrassen en als verharding rondom een zwembad. Kortom deze flagstone die wij zelf importeren is echt een aanrader en bij ons super scherp van prijs en snel leverbaar.


Flagstones Mystic Black Slate leisteen 2-3 cm dik € 25,95 p/m2

Mooie stijlvolle leisteen flagstones zwart / antraciet van kleur afkomstig uit Spanje. De flagstone Mystic Black Hero heeft een vrij vlak oppervlak en is vanwege zijn neutrale kleur makkelijk in de combinatie. Ook is deze flagstone makkelijk in onderhoud. Kortom een kwalitatief zeer goede flagstone voor een aantrekkelijke prijs.


Flagstones Modak 2,5 /4 cm dik € 25,95 p/m2

Flagstones Mandana Red 2,5/4 cm dik € 25,95 p/m2

Flagstones Autumn Grey 2,5 / 4 cm dik € 25,95 p/m2

Flagstones Golden Leaf 2,5/4 cm dik € 25,95 p/m2
Komt u eens een kijkje nemen in onze mooie, sfeervolle showroom. Naast deze mooie flagstones hebben wij een zeer groot assortiment prachtige Castle Stones, Belgische hardsteen, Vietnamese hardsteen, Chinese hardsteen, Bourgondische dallen, estrikken natuursteen, leisteen, marmer etc. vloeren en tuintegels gepresenteerd.Tevens hebben wij mooie landelijke decoratie en woonaccessoires, potterie, edelstenen, natuursteen lampen, theelichtjes en beelden. Kortom onze showroom is een feestje en de moeite waard voor iedereen.PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF BTW !!!AFHAALORDERS DIENEN VOORAF BESTELD TE WORDEN !!!VERDER PRESENTEREN WIJ IN ONZE INDOOR SHOWROOM EEN GROOT ASSORTIMENT NATUURSTEEN WAND EN VLOERTEGELS / ESTRIKKEN / BOURGONDISCHE DALLEN / HARDSTEEN VLOEREN / NATUURSTEEN WANDSTRIPS / MOZAIEKEN / DORPELS / HOUTEN VLOEREN / PLINTEN EN GA ZO MAAR DOOR.Wij zien u graag bij:
Borgman van Empelen (Onderdeel van Borgman en van Dijk)
Eendrachtstraat 46
3785 KV Zwartebroek (vlakbij Hoevelaken/Amersfoort/Barneveld)
Telefoon: 0342-462277 / 0626850323
Mail: info@borgmanvandijk.nl
Website: www.borgmanvandijk.nl


Openingstijden showroom:

Maandag: gesloten
Dinsdag : 13.00 - 18.00 uur
Woensdag: 13.00-18.00 uur
Donderdag: 13.00-18.00 uur
Vrijdag: 13.00-18.00 uur
Zaterdag : 10.00 - 16.00 uur


Wij zijn alleen telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden !!!

Advertentienummer: a1461939325