Old look oude klinkers ongelijke lengtes, rood/ antraciet

€ 19,95
Ophalen
162325sinds 12 sep. '23, 14:34
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
TypeKlinkers
MateriaalOverige materialen
Totaaloppervlakte10 m² of meer

Beschrijving

Mooie warme tint rood/ antraciet voor weinig geld een prachtige uitstraling in uw tuin. Levering los gestort of in big bags tegen meerprijs mogelijk. 

Old look klinkers ongelijke lengtes, maar hoogte en breedte van deze stenen zijn gelijk, zeer eenvoudig te straten.
  • Formaat: ongelijke lengtes/ gelijke hoogte/ breedte
  • Kleur: rood/paars/ antraciet
  • Prijs: los gestort €19.95 per m2 excl. btw
  • Toeslag levering in big bag 2,50 per m2 excl. btw
  • Levering per direct mogelijk.
  • Bezorgkosten notk / prijzen zijn exclusief 21% btw

Het Monumentendepot

Wij bieden u een breed assortiment aan prachtige klinkers. Onze Oudhollandse en gebruikte klinkers geven uw tuin sfeer, uitstraling en karakter. Deze klinkers zijn perfect voor een terras of romantische wandelpaadjes door uw tuin. Ook zijn de harde klinkers uitermate geschikt voor de bestrating van bijvoorbeeld uw oprit. Voor elke bestrating hebben wij de juiste klinker! Bezoek de showtuin in Vinkel of als u daar niet voor in de gelegenheid bent, vraag een doos proefsteentjes aan tegen een zeer gunstig tarief!

Oude oude klinkers

Onze oude klinkers zijn vaak al decennia oud en hebben daardoor een unieke robuuste uitstraling. Daarnaast is elke steen uniek, doordat de stenen gebakken zijn. Bent u op zoek naar gebakken klinkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime keuze uit gebakken klinkers. Of u nu op zoek bent naar oude waaltjes, oude dikformaat, oude klinkers, rijntjes of ijseltjes. Bij ons heeft u ruime keuze.
Advertentienummer: m2021642932