Eheim LOOP Pro 38000

€ 1.014,00
Ophalen of Verzenden
20sinds 18 apr. '24, 13:56
Deel via
of

Beschrijving

Maak kennis met de Eheim LoopPro 38000, het ultieme filter voor uw vijver. Dit filter biedt ongewone voordelen die uw vijveronderhoud naar een hoger niveau tillen.

Wat maakt de LoopPro zo bijzonder? Allereerst is het het enige filter in het "middenbereik" met een voorfilter, geïnspireerd door de aquarium buitenfilters van Eheim. Dit voorfilter vangt grove vuildeeltjes op voordat het water de andere filterkamers instroomt. Maar dat is niet alles. Met de terugspoelfunctie kunt u ook eventuele opgehoopte grove resten gemakkelijk verwijderen. Hierdoor verbetert niet alleen de werkzaamheid van het filter, maar wordt ook de levensduur van de biologische filtermedia verlengd.

Maar er is meer. De LoopPro is uitgerust met een gecombineerd UVC-zuiveringsapparaat dat ziektekiemen, algensporen en andere schadelijke stoffen doodt. Dit betekent dat het water dat terug in uw vijver wordt gepompt, kristalhelder en gezond is.

Met de Eheim LoopPro 38000 bent u verzekerd van een optimale waterkwaliteit in uw vijver. Het filter is betrouwbaar, efficiënt en eenvoudig te onderhouden. Dankzij de unieke kenmerken van de LoopPro hoeft u zich geen zorgen te maken over grove vuildeeltjes of ongewenste ziektekiemen in uw vijverwater.

Investeer in de Eheim LoopPro 38000 en geef uw vijver de verzorging die het verdient. U zult versteld staan van de resultaten.

Geschikt voor vijvers van:

- 9.500 liter - met Koi-karpers.

- 19.000 liter - met reguliere vissen.

- 38.000 liter - zonder vissen.





Meer informatie of direct bestellen? Bekijk dit artikel dan via de link onderaan de advertentie.

Junai is jouw webwinkel voor alles wat te maken heeft met huisdieren, boerderijdieren, tuin, erf en meer! Bekijk ons verrassend voordelige en grote assortiment op onze website.

Verzending is altijd gratis bij een bestelling vanaf €75,- ongeacht het gewicht van je bestelling!


Junai – Dat hebben we ook!
Advertentienummer: a1500823856