Genki4Koi Bio Strong - 8kg

€ 72,95
Verzenden
1281sinds 1 mar. '22, 11:21
Deel via
of

Beschrijving

Bio Strong. Inhoud: 8kg.
Volwaardige organische bijvoeding. Ideaal in combinatie met Genki4Koi Color & Power en Genk4Koi Immune Plus. Het hoge aandeel van zeer uiteenlopende graan reinigt de darmen en bevordert de spijsvertering.

Samenstelling:
biologische tarwe, biologische soja schilfers, biologische maïs, meel biologische rijst, vismeel van fijne vis*, organisch paprika, bio-wortelen, biologische tijm, biologische rozemarijn, biologische peterselie. * duurzame visbestanden.

Analyse:
Ruw eiwit 26%, ruw vet 6,0%, ruwe celstof 3,0%, ruw as 5,0%, Additieven kg: Vitamine A 18.000 IE, vitamine D3 1.500 IE, Vitamine E 150 mg, Vitamine C 200 mg (L-Ascorbyl-2-polyfosfaat), Bindmiddel / kg: bentoniet-montmorilloniet 12.500 mg

Voedingsadvies:
Voer de vissen niet meer dan ze in 5 minuten op kunnen eten.


MADE IN GERMANY
Genki4Koi Natural Food ®: alleen het beste is goed genoeg!


Genki4Koi Natural Food ® is het eerste koivoer dat geproduceerd wordt met behulp van de zuiverste grondstoffen uit de biologische landbouw. Het koivoer is vrij van schadelijke stoffen en het is perfect voor de behoeften van uw koi. Geen "fast food" voor de koi!

Alle organische componenten zijn nauwgezet gecontroleerd en gecertificeerd van teelt tot productie - het keurmerk voor onze Genki4Koi Natural Food ®. De naam staat ook voor een ervaren team, kwaliteit, overtuiging en liefde voor koi. Er worden geen dierlijke grondstoffen gebruikt als manier om kosten te besparen!

Organische koivoer, het idee:
GENKI betekent in Japans energie, kracht, vitaliteit en gezondheid. Ons doel was om een â‹â‹koivoer te ontwikkelen dat staat voor Genki en haar diepere betekenis. Onze hoogste prioriteiten waren eerlijke en duurzame verwerking en landbouwmethoden. Bekroond met de Duitse Bio Quality Seal en de DE-ÖKO-007 controle keurmerk, zorgt dit voer voor een basis van vertrouwen, dat veel verder gaat dan het desbetreffende kwaliteitsniveau.

Het vermijden van synthetische meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en van medische stoffen in het voer, zijn een voorwaarde en een doel van dit biologische koivoer. Het gebruik van lokale grondstoffen en productie in Duitsland voorkomt lange transportroutes en bewaartijd en helpt zo het milieu te beschermen.

Genki4Koi Natural Food ® is zo ontworpen dat de vier soorten voer, Immune Plus, Color & Power, Bio Strong en Bio Sinking voldoen aan de voedingsbehoeften van koi het gehele jaar door!

Het doel van biologisch koivoer
Biologisch kwaliteitsvoer voor voor huisdieren is al geruime tijd beschikbaar en succesvol. Aangetoond is dat katten en honden die biologisch voer krijgen, aanziendlijk minder last hebben van allergiën en een betere gezondheid en vitaliteit genieten.
Meer en meer mensen kiezen voor gezonde voeding en kiezen voedsel van ecologisch gecontroleerde teelt. Dit is geen verrassing, want de landbouw, productie en verwerking van biologische producten zijn allemaal onderworpen aan zeer strenge controles. Alles wat schadelijk zou kunnen zijn wordt vermeden of verboden.

En hoe zit het met onze koi?
Eiwitten, koolhydraten en vetten zijn de belangrijkste parameters voor voeding. Alleen de evenredige verdeling lijkt doorslaggevend te zijn. Slechts weinigen nemen de moeite om te analyseren waar de verschillende voer componenten vandaan komen.
Maar gelukkig is er een alternatief! Tenslotte is er een biologische koivoer dat alleen gebruik maakt van elementen gekweekt met streng gecontroleerde ecologische teelttechnieken en grondstoffen uit ongerepte natuur - Genki4Koi Natural Food ®.

Geen conserveringsmiddelen, pesticiden of chemische bescherming worden gebruikt! Genki4Koi Natural Food ® is ook vrij van kunstmatige smaakstoffen, kleuren en geuren of een medische residuen. De hoogwaardige biologisch gekweekte grondstoffen zorgen voor briljante kleuren, hoge verteerbaarheid en bevorderen de gezondheid en vitaliteit van uw koi.

Het voeder is ontwikkeld in nauwe samenwerking met gespecialiseerde koi dierenartsen, professionele koi keepers en diervoeder technici.

4 verschillende soorten
Genki4Koi Natural Food ® zijn leverbaar in vier varianten: Immune Plus, Color & Power, Bio Strong en Bio Sinking.

Color & Power heeft een eiwitgehalte van 40% en doent uitsluitend bij watertemperatuur van 14 graden en hoger te worden gebruikt.

Immune Plus heeft een eiwitgehalte van 33% en een vetgehalte van 6% en kan dus gebruikt worden als een "all season" voer het gehele jaar door.

Bio Strong en Bio Sinking hebben een eiwitgehalte van 26% en een vetgehalte van 6% en kan dus gebruikt worden als een "all season all-round" bijvoeding. Ook uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met Immune Plus en Color & Power.
vijvervriend.nl
Advertentienummer: a1425641473
Overige advertenties van vijvervriend.nl
Meer van vijvervriend.nl