Hotels met kortingen in Oostenrijk

Op aanvraag
1442sinds 13 apr. '24, 12:18
Deel via
of

Kenmerken

VerhuurderBemiddelingsbureau

Beschrijving

Wat is er nog fijner om enkele dagen weg te gaan en te overnachten in een uitstekend hotel. Dat alles tegen scherpe prijzen, vaak zelfs nog met extra kortingen die kunnen oplopen tot wel 40%. Ook in het Alpenland Oostenrijk is er volop keuze. Van 2 sterren tot 4 sterren, van alleen logies met ontbijt of tot all-inclusive. Vooral in Tirol zijn deze gelegen maar ook in Karinthie, het Salzburgerland of in de Steiermark. Prima bestemmingen, niet alleen in de zomer maar ook voor de wintersport.

Enkele Dagen Weg: een uitstekende keuze voor een hotel op berijdbare afstand en, zoals gezegd, vaak met veel voordeel. Ideaal om er met de auto even tussen uit te gaan. Niet alleen ouderen weten ons snel te vinden, ook voor gezinnen met kinderen is er voldoende aanbod.  

Een zomervakantie in Oostenrijk! Geniet van de adembenemende natuur met bergen en meren maar ook van het prima eten en de Oostenrijkse gemoedelijkheid. Geniet van de altijd aanwezige gastvrijheid en ga als herboren weer huiswaarts. Alvast hele mooie dagen gewenst.

Advertentienummer: a1500695153