Sound Leisure Vinyl of CD Jukeboxen Direct van de Importeur!

Zie omschrijving
6681119sinds 26 jun. '09, 16:52
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Jukebox Gallery in Leerdam is al bijna 20 jaar de officiële importeur van SOUND LEISURE Ltd. voor de gehele Benelux.

Sound Leisure jukeboxen voor zowel Vinyl als CD kenmerken zich o.a. door een zeer hoogstaand afwerkingsniveau en zijn standaard voorzien van de nieuwste technologieën waaronder dimbare LED verlichting en Bluetooth! 
Wij zijn dan ook trots u vanaf heden de gehele collectie Sound Leisure toestellen te mogen presenteren in onze sfeervolle showroom in Leerdam waaronder:
de Xi, MELODY II (SlimLine), Melody CD, Rocket CD, SL45 "1015 BUBBLER”, Rocket Vinyl in diverse kleuren en de exclusieve Marshall Vinyl!

Alle Sound Leisure toestellen zijn voorzien van een mechaniek voor 70 vinyl singles of 80 cd's, metalen castings, echte glazen ramen, handgemaakt houten kabinet!, een afstandbediening, dimbare LED verlichting, Bluetooth en software om zelf titelkaartjes te maken behoren tot de standaard uitrusting. 

Kiezen van 1 enkel nummer, 1 volledige CD, opvolgende kant van de singles of geheel Random Play behoren tot de vele mogelijkheden.

Met de standaard ingebouwde Bluetooth module kunt u iedere gewenste Telefoon, PC, Tablet etc... met de jukebox verbinden. Een persoonlijk Spotify playlist is dus eenvoudig te beluisteren op de jukebox. Al in het bezit van Sonos apparatuur? Wij integreren de jukebox graag in uw bestaande systeem of leggen een volledig systeem voor u aan!

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, afleveren op locatie in Nederland (België i.o.) en 1 jaar technische garantie.

Om u als klant de volledige aandacht te geven, ontvangen wij u in onze showroom vol met jukeboxen, flipperkasten, eenarmige bandieten, neons, Coca Cola Vendo's en Decap dansorgels op de Gildenstraat 32, 4143HS in Leerdam graag op afspraak! U kunt
ons bereiken via e-mail (info@jukeboxgallery.com) of telefonisch
(0345-511990). Alvast bedankt voor uw begrip!

Entree, parkeren, koffie en muziek en “flipperen” is gratis!


Eerst even surfen is uiteraard ook mogelijk op: www.jukeboxgallery.com of www.soundleisure.nl of www.soundleisure.be
Heeft u vragen over onze site of voorraad stuur ons gerust een e-mail info@jukeboxgallery.com

Advertentienummer: a1000083215