Anti-elektrosmog producten (passief en elektronisch)

Zie omschrijving
Verzenden
Verzenden voor € 5,00
6927143sinds 17 feb. '18, 13:04
Deel via
of

Beschrijving

Meer dan 200 unieke producten voor bescherming tegen elektrosmog veroorzaakt door GSM torens, 3-4-5G, WiFi, smartphones, DECT, UMTS, elektrische apparaten, computers, fluolampen, elektriciteitsnet, smartmeters, elektronica in de wagen, enzoverder.

Niet alleen voor zogenaamde elektro-sensitieven die er direct last van hebben, maar velen zullen nadelen ondervinden op lange termijn: ziekte, kanker, depressiviteit, stress, vermoeidheid, gevoelszaken, bedplassen, concentratieproblemen, overgevoeligheid, spieren die niet willen, vitaminen en mineralen tekorten, pijnlijke botten en gewrichten, stijve spieren, angsten, slapeloosheid.

Producten vanaf 6€ voor GSM tot heel huis neutralisatie; zowel passieve als elektronische systemen.

Passieve producten gebaseerd op tachyon, orgon, (Edel/Elite) shungite, edelstenen, siliciumfolies, siliconen (=70% bergkristal), (digitale) homeopathie, levensbloem, enz.

Veel producten gebaseerd op Schuman aarde resonantie (7,84Hz): één van de beste beschermingen tegen alle mogelijke vormen van elektro-smog en is tevens ontstressend en rustgevend; omdat het Schumann signaal sterker is dan de andere elektro-magnetische (storings)-bronnen kunnen deze niet meer tot het lichaam doordringen; zie bij onder-categorie 'Elektronische Antismog'.

Ook tegen geopatische belastingen (wateraders, leylijnen, breuklijnen, Hartmann- Curry-netwerk), chemtrails, energetische belastingen en zelfs entiteiten.

Gratis verzending vanaf 60€; 24 uur service; gratis geschenken; 10% korting bij eerste bestelling.

Wat doet straling met ons lichaam?
In een magnetisch veld zijn frequenties aanwezig die overeenkomen met de frequenties van vitale organen en systemen van het menselijk lichaam. En deze beïnvloeden elkaar! Een ander probleem is dat de meeste signalen 'gepulsd' zijn die de cellen enorm stresseren.
Wij krijgen steeds meer en steeds hogere frequenties in de lucht en het is nu al zo dat de hoogste frequenties overeen komen met frequenties van ons eigen zenuwsysteem. Ook komen er frequenties in de magnetische velden voor die zich bevinden op de frequenties van ons celmembraan. Een riskante zaak als je hierdoor ziet dat er steeds meer mensen klachten krijgen. Het effect gaat soms snel, maar duurt over het algemeen jaren. De gevaarlijkste plek is dan ook onze slaapplaats. Ervaring leert helaas echter dat mensen die slapen veel gemakkelijker door de diverse soorten van straling kunnen worden belast. De reden daarvoor ligt enerzijds in het feit dat wij tijdens onze slaap circa 8 uur per dag op exact dezelfde plaats blijven en nauwelijks bewegen. Wanneer er in onze slaapkamers belastingen zijn kunnen deze dagelijks gedurende een lange tijd op ons inwerken. Anderzijds bezitten wij in onze slaap een veel geringere weerstand dan wanneer we wakker zijn. Om deze reden moet men de geldende grenswaarden dan ook met de grootst mogelijke scepsis bekijken, omdat ze geen onderscheid maken tussen de belastingen wanneer men slaapt of wanneer men wakker is. Het is niet zonder reden dat er bouwbiologische grenswaarden voor slaap en woonvertrekken zijn ontwikkeld.


OPGELET: momenteel wordt door verschillende Nederlandse edelsteen groothandels (en daardoor ook handelaars/webshops die het daar kopen) UHT antraciet verkocht als Edel shungiet wat je ook kan kopen bij de steenkoolhandel aan 16€ per zak van 25 kg; alhoewel het ook meer dan 90% koolstof is en een glanzend uiterlijk heeft zijn het geheel andere koolstof verbindingen en bevatten geen fullerenen en heeft het ook niet de energetische en anti-elektrosmog eigenschappen; Edel shungiet geleidt stroom en antraciet niet: te testen met multimeter op Ohm of met lampje/LED in serie met 9V batterij.

ALPHASURYA BV is fabrikant, groot- en kleinhandel in anti-elektrosmog producten,
colloïdaal zilver en goud, Russisch shungiet, water zuivering en
vitalisatie, bio-resonantie toestellen, tachyon en orgonite producten.
Meer dan 2000 unieke eigen ontwikkelde producten waaronder 600 shungiet
items, digitale homeopathie toestellen, ontstoorders, Schumann
resonatoren, zappers, magneetvelddekens, ionisatoren, energetische
juwelen in edelsteen, shungiet en kristal. De grootste voorraad, buiten
Rusland, van het uiterst zeldzame Elite of Edel shungiet. Merken:
ALPHASUR, Tachyon Innovations en AKASHA.
Bekijk ook ons gamma bij Bol.com door op 'Alphasur' te zoeken.

Zoektermen: electrosmog, straling, EMS, EMV, EMF, elektromegnetisch, G5, elektro-magnetische velden, hoogfrequente golven, elektrostatische velden

Advertentienummer: a1165641882