Houten poppenhuis - Inclusief 19-Delige Accessoire set

€ 84,95
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,00
207427sinds 4 jul. '23, 11:45
Deel via
of

Kenmerken

TypePoppenhuis
ConditieNieuw

Beschrijving

Het tijdloze houten poppenhuis van Maxx-shop is vervaardigd in de kleuren wit, roze en hout en is daarom uitermate geschikt voor meisjes om mee te spelen. Het poppenhuis wordt geleverd met 19 losse onderdelen om het spelen zo realistisch mogelijk te maken. De adviesleeftijd is daarom ook vanaf ongeveer 3 jaar. Op deze leeftijd weten kinderen dat ze niet zomaar alles in hun mond moeten doen. Maar zorg er als ouder voor dat je altijd in de buurt bent om een oogje in het zeil te houden. Het poppenhuis is een echte blikvanger in zowel de speelkamer van jouw kind als in de rest van het interieur.

Waarom kiezen voor een houten poppenhuis?
Het kiezen voor speelgoed van hout brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is hout robuust, weerbestendig en licht. Daarbij komen er bij het productieproces van houten speelgoed geen schadelijke stoffen vrij. Dit is bij het maken van bijvoorbeeld plastic speelgoed wel degelijk aan de orde. Een ander voordeel is dat hout langer mee gaat en het is biologisch afbreekbaar. Doordat het een duurzaam product is kan het generatie op generatie doorgegeven worden. Dus als jouw kleintje haar zinnen op een ander stuk speelgoed heeft gezet, geef je het houten poppenhuis makkelijk door aan een ander kindje.

Educatief stuk speelgoed
Wist je dat een houten poppenhuis niet alleen een fantastisch stuk speelgoed is? Ook stimuleert het de ontwikkeling van de sociale vaardigheden van jouw kleintje. Het nabootsen van wat er werkelijk in huis gebeurt is hier een goed voorbeeld van. Verder is het ook nog eens zeer goed voor de motoriek van jouw kindje. Op jonge leeftijd al kleine voorwerpen verplaatsen, neerzetten en bewegen draagt hier zijn steentje aan bij. Laat jouw kleintje haar fantasie de vrij loop tijdens het spelen met het houten poppenhuis. Dit zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier.

MDF Gecertificeerd hout
Eenvoudige montage
Gebruik binnenshuis
Bevordert de motoriek van jouw kleine
Te gebruiken voor meisjes
Met handleiding (montage tijd ongeveer 60 minuten)
Perfecte hoogte voor jonge prinsessen
Mooie eigentijdse kleuren die goed te combineren zijn in de kinderkamer

Specificaties:
- Merk: Maxx-shop
- A-kwaliteit materiaal
- Advies leeftijd: vanaf 3 jaar
- Aanbevolen maximum leeftijd ongeveer 10 jaar
- Kleur: wit
- Gebruik: binnen
- Keurmerk: CE mekeurd
- Materiaal: Multiplex
- Afmetingen: (LxBxH) 62x27x77 cm
- Gewicht: ongeveer 8 kilo

Advertentienummer: a1486018767