Verzamelmap, hoes, toploader voor Speelkaart of tradingcards

Zie omschrijving
Verzenden
Verzenden voor € 5,95
1164078sinds 27 aug. '17, 13:38
Deel via
of

Kenmerken

TypeSpeelkaart(en)
ConditieNieuw

Beschrijving

Bent U op zoek naar een passende oplossing om Uw verzameling speelkaarten, pokémon kaarten of andere trading cards mooi op te bergen dan bent U bij De Verzamelmap aan het juiste adres. Wij hebben insteekbladen en mappen in diverse maten. Zo hebben wij kleine bladen geschikt voor 4 kaarten maar ook extra grote bladen geschikt voor 16 kaarten. Dus voor iedereen een juiste maat en juiste oplossing.

Onze bladen zijn niet alleen geschikt voor jokers, speelkaarten en pokémonkaarten maar wij hebben ook een geschikte oplossing voor andere verzamelingen. Denk daarbij aan:

Munten of bankbiljetten
Ansichtkaarten
Bidprenten
Sigarenbanden
Postzegels
Posters

Maar ook voor 3D objecten hebben wij diverse mooie artikelen. Wij verkopen de Nimus objectvensters van Lindner. Deze zijn geschikt om allerlei 3D objecten tentoon te kunnen stellen. Maar ook onze andere presentatieboxen zijn erg geschikt.

Neem dus gerust ook eens een kijkje op onze website www.deverzamelmap.nl. En mocht U wat extra informatie willen over een bepaald artikel dan kunt U ons altijd bellen tijdens onze openingstijden of ons een mailtje sturen.

Advertentienummer: a1128039820