Reclame (1926,A4) Heemaf, motoren, Hengelo,c#46725

Bieden
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 2,00
251sinds 13 apr. '24, 10:04
Deel via
of

Kenmerken

TypeKnipsel(s)
GebiedNederland
Periode1920 tot 1940

Beschrijving

Originele tijdschriftadvertentie uit 1926 voor Heemaf, motoren, Hengelo


(N.B. Aangeboden wordt een losse advertentie van papier, geen reclamebord van emaille, metaal of karton; meestal zijn de advertenties uitgeknipt, als ze beschikbaar zijn op de volledige pagina wordt dat expliciet vermeld.)

Formaat: A4


Richtprijs: [ 5.00].

De genoemde richtprijs is een minimum-prijs, om niet-realistische 'kwartjesbiedingen' te voorkomen. Bij aankoop van meedere items is korting altijd bespreekbaar. Afhankelijk van het biedverloop wordt in de meeste gevallen snel toegewezen. Echter, in het algemeen zal ik de advertentie toch enige dagen laten staan terwille van klanten die niet dagelijks op Marktplaats kijken (ook nadat de richtprijs geboden is).

In principe wordt elke bestelling met PostNL verzonden; in uitzonderingsgevallen kunnen grotere bestellingen of lastig te verzenden items na het maken van een afspraak ook afgehaald worden bij SROK Ads in Zoetermeer. Kleine bestellingen kunnen uitsluitend na vooruitbetaling afgehaald worden.

cat#pr-46725 [ Sat, 13 Apr 2024 10:03:12 +0200 ]

Verzending:
Om beschadiging tijdens het verzenden te voorkomen wordt uw bestelling altijd zorgvuldig verpakt in een plastic hoesje en zoveel mogelijke verzonden in een verstevigde (bordrug)envelop of - in geval van grootformaat advertenties - in een brievenbuskokertje. Als verzendkosten rekenen wij de normale PostNL tarieven, vermeerderd met een (kleine) bijdrage in de verpakkingskosten. LET OP: In 2020 heeft PostNL een nieuw maximumformaat geintroduceerd voor normale lichte brievenbuspost, zie de site van PostNL voor details.

Overleg over de verzendwijze is altijd mogelijk - heeft u speciale wensen laat dit zo vroeg mogelijk weten.
Advertentienummer: m2103612886
Overige advertenties van SROK Ads
Meer van SROK Ads