Bieden: Max Power 3-switch light panel 10A - 12V - 93001

N.o.t.k.
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
1101sinds 24 okt. '23, 00:48
Deel via
of

Beschrijving

Interesse in de Max Power 3-switch light panel 10A - 12V - 93001 Doe een bod en kom tot de beste deal! Laagste prijs gegarandeerd.

Productbeschrijving:

Het Max Power 3-Switch Light Panel 93001 is de perfecte toevoeging aan uw voertuig of maritieme toepassingen om uw verlichtingsbehoeften te optimaliseren. Met zijn geavanceerde functionaliteit en duurzaamheid biedt dit schakelpaneel u volledige controle over uw verlichtingssysteem, terwijl het een stijlvolle en moderne uitstraling toevoegt aan uw interieur. Belangrijkste kenmerken: Drie Schakelaars: Dit paneel is uitgerust met drie afzonderlijke schakelaars, elk ontworpen om verschillende sets verlichting of elektrische apparaten te bedienen. Hierdoor kunt u eenvoudig en efficiënt de verlichting aanpassen aan uw behoeften, of het nu gaat om sfeerverlichting, werkverlichting of functionele verlichting. 10 Ampère Vermogen: Met een nominale stroomsterkte van 10 ampère is dit schakelpaneel geschikt voor het bedienen van een breed scala aan verlichtings- en elektrische apparaten, waardoor u flexibiliteit hebt bij het kiezen van uw verlichtingsopstelling. 12V Spanning: Het Max Power 3-Switch Light Panel is ontworpen om te werken op een standaard 12V-voeding, waardoor het compatibel is met de meeste voertuigen en maritieme systemen. Dit maakt het ideaal voor auto's, boten, campers en meer. Duurzaamheid en Kwaliteit: Het paneel is vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap om duurzaamheid te garanderen, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Het is bestand tegen slijtage, corrosie en stoten, waardoor het lang meegaat. Eenvoudige Installatie: De installatie van dit schakelpaneel is eenvoudig en vereist geen uitgebreide technische kennis. Het wordt geleverd met de benodigde montagematerialen en instructies, zodat u het snel en probleemloos kunt installeren. Stijlvol Ontwerp: Het Max Power 3-Switch Light Panel heeft een eigentijds en gestroomlijnd ontwerp dat naadloos past in de meeste interieurs en voertuigen. Het voegt een vleugje moderniteit toe aan elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar verbeterde verlichtingscontrole voor uw auto, boot of camper, het Max Power 3-Switch Light Panel 93001 biedt de perfecte oplossing. Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak is dit paneel een uitstekende keuze voor iedereen die hun verlichtingsbeheer wil optimaliseren. Haal vandaag nog het Max Power 3-Switch Light Panel in huis en ervaar het gemak en de efficiëntie van dit hoogwaardige product.

Bij Outlet Specialist bepaal je zelf de prijs van je gewenste product.

Interesse in dit product? Doe een bod via de onderstaande link. Wordt je bod geaccepteerd? Dan is het artikel van jou!


Vragen? Of hulp nodig?
WhatsApp of Telefoon: +31 858 88 60 09
Email: Info@outletspecialist.com


Wij garanderen kwaliteit door alleen samen te werken met gerenommeerde merken zoals Raymarine, Isotherm, Webasto, Dometic en Navico.


Outlet Specialist

  • Kies wanneer je betaalt, voor- of na levering
  • Artikel snel nodig? Haal jouw order in Kaatsheuvel op
  • Versturen naar het buitenland? Geen probleem, wij leveren wereldwijd
  • Vind je normale watersport artikelen te duur? Koop bij ons met kortingen oplopend tot 80%

Order direct ophalen? Dat kan! Zie onderstaande details: Outlet Specialist BV
Zuidhollandsedijk 179-181
5171 TM Kaatsheuvel
The Netherlands

WhatsApp of Telefoon: +31 858 88 60 09
Email: Info@outletspecialist.com

Advertentienummer: a1494021843