Dé sup board winkel van NL Best prijs kwaliteit vanaf 199,95

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
118928920sinds 8 jun. '15, 15:35
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Ben je op zoek naar het perfecte sup board? kom langs in onze winkel of bekijk onze sup boards in onze webshop. Ons Nederlands vakmanschap gaat inmiddels de hele wereld over. Wij ontwerpen en verkopen al 15 jaar de allerbeste sup boards.

Bij ons in de winkel hebben we alle boards op voorraad staan. Onder anderen de merken STARDUPP, Aqua Marina en FIT OCEAN zijn te bekijken in onze prachtige showroom in Rijsenhout.

Naast de sup boards hebben wij ook diverse sup board accessoires zoals paddels, pompen, een breed assortiment waterdichte tassen, kleding etc.

U heeft al een SUP-board vanaf 199,95 en daarnaast garanderen wij de beste prijzen van Nederland.

Zoekwoorden: Opblaasbare SUP, SUP board, Stand up paddle board, Stand up Paddle, Aqua Marina, Fit ocean, Stardupp

Neem een kijkje op onze website ( www.wakestore.nl ) voor alle sup boards en prijzen, of kom langs in onze showroom/winkel.

Naast onze webshop, hebben wij ook een showroom/winkel waar u alle producten op de site fysiek kunt zien, en direct kunt meenemen. Onze winkel heeft soepele openingstijden, wat betekent dat u vrijwel altijd terecht kunt bij ons.

Let op wij verkopen alleen hoge kwaliteit boards!!!

Kijk voor onze vaste openingstijden op onze website - www.wakestore.nl

Daarnaast zijn wij ook geopend op afspraak (vrijblijvend). Als u even belt of mailt van te voren, zorgen wij dat er iemand in de winkel is die u kan helpen. Dit is ook mogelijk in de avonden of in het weekend!

Team Wakestore

W: www.wakestore.nl
E: info@wakestore.nl
M 085-0432241
Advertentienummer: a1026042183