Nieuw Aldorr mobiele smart airco met wifi en app 12000

€ 300,00
Ophalen of Verzenden
1226sinds 13 apr. '24, 15:48
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Snelheden3 snelheden of meer
EigenschappenTimer

Beschrijving

ALDORR Airco 12k BTU

Krachtige koelcapaciteit: Met een indrukwekkende 12.000 BTU kan de ALDORR Airco zelfs de warmste ruimtes effectief en snel koelen.

Wifi functie: Met de bijbehorden App kunt u overal ter wereld de airco in of uit schakelen. Handig wanneer u onderweg bent naar huis en thuis wilt komen in een koud huis.
Ruimtebesparend ontwerp: Dankzij het compacte formaat neemt de airco minimale ruimte in beslag, waardoor hij perfect is voor kleine kamers, kantoren of appartementen.

Energie-efficiëntie: De ALDORR Airco is uitgerust met geavanceerde technologieën die het energieverbruik optimaliseren, waardoor je energiekosten worden verlaagd zonder in te leveren op prestaties.

Programmeerbare timer: Met de programmeerbare timer kun je de airco instellen om op specifieke tijden in- en uit te schakelen, wat zorgt voor gemak en energiebesparing.

Verstelbare thermostaat: De airco is voorzien van een verstelbare thermostaat, waarmee je de gewenste temperatuur nauwkeurig kunt regelen voor optimaal comfort.

Stille werking: Dankzij geavanceerde geluidsreductietechnologie werkt de ALDORR Airco fluisterstil, waardoor je ongestoord kunt slapen, werken of ontspannen.

Specificaties

Koelcapaciteit: 12.000 BTU
Geschikt voor ruimtes tot 50 m2 of 125 m3.
Afmetingen: 36 x 40 x 80 cm
Gewicht: 29 kg
Advertentienummer: m2103761548