Samsung Bespoke Rb34a6b2e12 Koel-vriescombinatie 185cm

€ 799,00
Ophalen of Verzenden
810sinds 7 jun. '23, 17:03
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)8806092253636
ConditieNieuw

Beschrijving

Benut de ruimte in uw keuken met deze stijlvolle en vooral erg handige b-keus Samsung koel-vriescombinatie met een koelruimte van 230 liter en vriesruimte van 114 liter. Deze koel-vriescombinatie kent een hoogte van 185 cm, een breedte van 60 cm en een diepte van 66 cm. Ruim genoeg om uw boodschappen voor een langere tijd koel te bewaren.

Multi Airflow-systeem

Met het Multi Airflow-systeem in de koel-en diepvriesruimte wordt de koude lucht in de koelkast gelijkmatig verdeeld en wordt de temperatuur op een constante niveau gehouden. Het vriesgedeelte blijft ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. De voedingsmiddelen behouden dankzij dit innovatieve systeem meer versheid en smaak.

NoFrost

Dankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.

Superkoelen

De Superkoelen functie verandert al uw voedingsmiddelen binnen afzienbare tijd van kamertemperatuur naar de temperatuur waarin ze bewaard moeten worden. Zo bereiken uw nieuwe voedingsmiddelen in no time de gewenste temperatuur en blijven deze vers.

Supervriezen

Met de Supervriezen functie wordt de temperatuur in de diepvries gedurende een korte tijd sterk verlaagd, zodat u uw nieuwe voedingsmiddelen op de snelst mogelijke manier kunt invriezen. Ideaal voor huishoudens die regelmatig groot inkopen en hun verse producten zo snel mogelijk onder het vriespunt willen krijgen.

Combineer en configureer modules flexibel

Bespoke- Aanpasbare Module/Combinatie! Combineer en pas koelkasten aan op jelevensstijl. Je kunt hem als een enkele module gebruiken met twee deuren en eencapaciteit van 344 L. Als je op zoek bent naar meer ruimte, kun je ook meerderemodules combineren, zoals een model met één deur in twee verschillendeafmetingen* of een model met twee deuren**.

Kies je kleur: Een stijlvol,uniek en gepersonaliseerd ontwerp

Creëereen prachtige, stijlvolle en unieke keuken die echt opvalt. De Bespoke koelkastkan je kiezen in een kleur en materiaal die perfect past bij je stijl. Ze zijnbeschikbaar in 4 materialen: een zachte satijnen Satin Glass, een glanzendeGlam Glass, een moderne en eenvoudige Clean Glass, en een warme Cotta Metal.Deze materialen zijn beschikbaar in 7 uitvoeringen*.

* 7 beschikbare uitvoeringen : Satin Beige, Satin Sky Blue, Glam Navy,Clean Black, Cotta Beige, Cotta Sky Blue, Cotta Lavender.

Flushed Door: De deur opentgelijk met de aangrenzende zijwanden

Plaatsje koelkast waar je maar wilt, zonder dat de muren in de weg zitten. Dankzijhet vlakke ontwerp van de deur kunt u de deur 90 ° openen zonder dat de rand demuur raakt *. Je kunt hem dus op de meest handige plek plaatsen, de deur gaathelemaal open en komt op hetzelfde niveau als de zijwand.GRATIS VERZENDING en RETOUR door geheel NEDERLAND en BELGIË en altijd minimaal 1 jaar volledige GARANTIE!Vóór 23:59 uur besteld is volgende werkdag geleverd, of kies zelf uw LEVERDAG.Nog meer voordelen: aansluit- en tilservice gratis, veel betaalmogelijkheden waaronder betalen aan de deur met pin of contant, alle producten in eigen voorraad, unieke producten Op=Op, mogelijkheid tot ophalen (ook dezelfde dag)m showroom 7 dagen open, je werkt mee aan een beter milieu en nog veel meer voordelen!
Advertentienummer: a1482109788