Grundig Gkn 26260 Xphn Koel-vriescombinatie 200cm

€ 679,00
Ophalen of Verzenden
190sinds 6 feb. '24, 21:18
Deel via
of

Kenmerken

Productnummer (EAN)4013833042693
ConditieNieuw

Beschrijving

Benut de ruimte in uw keuken met deze stijlvolle en vooral erg handige b-keus Grundig koel-vriescombinatie met een koelruimte van 253 liter en vriesruimte van 109 liter. Deze koel-vriescombinatie kent een hoogte van 200 cm, een breedte van 59.5 cm en een diepte van 67 cm. Ruim genoeg om uw boodschappen voor een langere tijd koel te bewaren.

NoFrost

Dankzij de No Frost technologie hoeft u uw koelkast niet meer handmatig te ontdooien, de koelkast doet het voor u. Door uw voedingsmiddelen met gekoelde circulatielucht te koelen en de vochtige lucht naar buiten af te voeren, wordt ijsafzetting voorkomen. Dit bespaart u naast tijd ook kosten, en blijven uw etenswaren dankzij deze technologie langer vers.

Koude zone

Houdt de temperatuur net boven het vriespunt en de luchtvochtigheid op een optimaal niveau. Dit zorgt ervoor dat vitamines en voedingswaarden in voeding langer behouden blijven. Bovendien blijven zelfs de fijnste smaaknuances en het frisse, aantrekkelijke uiterlijk twee keer zo lang behouden als in een normale koelkast.

Multi Airflow-systeem

Met het Multi Airflow-systeem in de koel-en diepvriesruimte wordt de koude lucht in de koelkast gelijkmatig verdeeld en wordt de temperatuur op een constante niveau gehouden. Het vriesgedeelte blijft ijsvrij en het koelgedeelte condensvrij. De voedingsmiddelen behouden dankzij dit innovatieve systeem meer versheid en smaak.

VITAMINEZONE

De groentelade is uitgerust met onze nieuwe, unieke innovatie. Door met tussenpozen rood, groen en blauw licht te gebruiken en in combinatie met donkere fasen wordt voor de opgeslagen groenten en fruit de gehele dagcyclus nagebootst. Op deze manier gaat de fotosynthese door en blijven de vitamines behouden.GRATIS VERZENDING en RETOUR door geheel NEDERLAND en BELGIË en altijd minimaal 1 jaar volledige GARANTIE!Vóór 23:59 uur besteld is volgende werkdag geleverd, of kies zelf uw LEVERDAG.Nog meer voordelen: aansluit- en tilservice gratis, veel betaalmogelijkheden waaronder betalen aan de deur met pin of contant, alle producten in eigen voorraad, unieke producten Op=Op, mogelijkheid tot ophalen (ook dezelfde dag)m showroom 7 dagen open, je werkt mee aan een beter milieu en nog veel meer voordelen!
Advertentienummer: a1498306518