WMF Presto / WMF 1400 of Schaerer Coffee Factory volautomaat

Op aanvraag
Verzenden
742445sinds 31 jan. '22, 10:17
Deel via
of

Kenmerken

TypeKoffiebonen
ConditieZo goed als nieuw
ModelEspresso apparaat
Inhoud10 kopjes of meer

Beschrijving


WMF Presto

Een professionele koffieautomaat voor mensen en bedrijven die zich willen onderscheiden.

De WMF Presto biedt u de mogelijkheid te genieten van verschillende koffiespecialiteiten zoals café crème, cappuccino en latte macchiato maar naar wens kan deze koffiemachine ook warme chocolade, wiener mélange en chococcino bereiden.

En dit allemaal met een simpele druk op een van de tiptoetsen of op het touchscreen.

De WMF Presto kan geheel naar wens samengesteld worden, wilt u wel of geen cappuccino kunnen maken, zo ja met verse melk of topping, alles is mogelijk.
Ondanks dat deze machine een alleskunner is, zien we dat deze met een breedte van 32,5 cm slechts iets breder is dan de lange zijde van een velletje A4, dus hij is ook nog eens ruimtebesparend.
Met de optie led Licht welke instelbaar is in diverse kleuren krijgt uw kantoor of bar een heel bijzondere uitstraling. In combinatie met de strakke vormgeving is het een eye-catcher van hoog niveau!


Nieuwe en gereviseerde koffiemachines

De koffieautomaat zie je als backbone van jouw bedrijf. Gereviseerd of nieuw.
Een goede kop koffie, uit een professioneel koffieapparaat, is van levensbelang voor jou, je klanten en je werknemers. Ze verhoogt de sfeer, de productiviteit en maakt direct indruk op je klanten. Hoge kwaliteit en volop keuze in koffievarianten als Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato en koffie verkeerd is een must. Met verse melk of met topping. Aangevuld met thee en een heerlijke kop warme chocolademelk.

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van, professionele, refurbished en nieuwe koffieautomaten weten wij hoe belangrijk dit voor je is. De koffievoorziening op top niveau krijgen en te houden is óns vak. Het is maatwerk. Elke locatie vraagt om zijn eigen aanpak voor wat betreft de keuze van een koffieapparaat, de juiste koffie en de benodigde ingrediënten. De Friese koffiespecialist richt zich, zoals de naam doet vermoeden, op de regio Friesland

Met onze kennis van diverse professionele merken koffiemachines zoals; WMF, Schaerer, Thermoplan, Aequator en Douwe Egberts, kunnen wij je altijd de meest geschikte automaat aanbieden uit eigen voorraad. Nieuw of refurbished. Mocht u op onze website niet de machine kunnen vinden die u zoekt, neem dan toch contact met ons op. Wij kunnen via ons netwerk aan bijna alle machines komen. Onze jong gebruikte koffieautomaten worden met de grootste zorg gereviseerd om ze met een frisse start aan hun tweede leven te laten beginnen. Of je nu kiest voor een nieuwe of een gereviseerde koffiemachine. Onze eigen service monteurs houden ze in topconditie en daarnaast zorgen we ervoor dat de voorraad koffie en ingrediënten op peil blijft.

Met passie voor koffie!

Team De Friese Koffiespecialist
Advertentienummer: a1422158195